ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Άκης Τσοχατζόπουλος: Ανοίγει η πρώτη διαθήκη – Έκπληξη τα άτομα που αποκληρώνει

Facebook
Twitter
Στα χέρια των κληρονόμων του αναμένεται να φθάσει την επόμενη εβδομάδα το κείμενο της πρώτης διαθήκης του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος, σύμφωνα με τον ANT1, ορίζει σε αυτήν ποιοι είναι οι κληρονόμοι, ποιους αποκληρώνει, ενώ ζητά να βρεθεί πού είναι το κλεμμένο του αρχείο, όπου εκεί φέρεται να υπάρχουν στοιχεία που «έκαιγαν» συνεργάτες του.

Μέσω της διαθήκης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φαίνεται πως αρχίζει μία προσπάθεια να αποκαλύψει το πλήρες παρασκήνιο των ύποπτων συναλλαγών και την πιθανή εμπλοκή άλλων προσώπων στη υπόθεση που τον έστειλε φυλακή. Μάλιστα σε αυτή ορίζει τη σύσταση ενός ιδρύματος με τίτλο «Αρχείο Άκης Τσοχατζόπουλος», με πρόεδρο τον γιο του.

«Η έκπληξη δεν είναι για τους κληρονόμους, αλλά για το ποιους αποκληρώνει και για τους λόγους που τους αποκληρώνει», υπογράμμισε στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος της οικογένειας του Άκη Τζοχατζόπουλου, Νίκος Αλεξανδρής. Πρόκειται, όπως εξήγησε, για τα άτομα που τον έκλεψαν.

Ο ίδιος, ωστόσο, αρνήθηκε να δώσει ονόματα και είπε ότι, «γνωρίζουμε ποιοι είναι, αλλά από τις ηχογραφήσεις του», σημειώνοντας πως «περιμένουμε να δούμε». Ο δικηγόρος εξήγησε πως τα άτομα που αποκληρώνει ο Άκης Τσοχατζόπουλος έχουν απόλυτη σχέση με το κλεμμένο αρχείο του και με τη δημοσίευση της διαθήκης θα «ρίξουν φως» στην υπόθεση.

«Μετά την αποφυλάκισή του ξεκίνησε έναν αγώνα για το κλεμμένο αρχείο του, που χάθηκε σε τρεις φάσεις. Κατάφερε να ανακτήσει το ένα τρίτο από το αρχείο μέσα στις θυρίδες», περιέγραψε. Τέλος, είπε πως, τα άτομα αυτά δεν είναι συγγενείς του πρώην Υπουργού.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top