ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Ακόμα χωρίς γιατρούς για τεστ, το αεροδρόμιο του Αράξου – Αυξημένες οι πτήσεις τον Ιούλιο (πίνακας)

Facebook
Twitter
Ακόμα στο πολιτικό αεροδρόμιο του Αράξου… ψάχνουμε τους… Γιατρούς και τους… Ρώσους.

Γιατρούς, για να διενεργούν τα τεστ στους ταξιδιώτες που καταφθάνουν με πτήσεις για να κάνουν τις διακοπές τους στις περιοχές της Δυτικής Αχαΐας και της Ηλείας.

Παρότι το αεροδρόμιο «άνοιξε» εδώ και πλέον ένα μήνα ακόμα δεν έχει εγκατασταθεί ομάδα ιατρών προκειμένου να κάνει τον διαγνωστικό έλεγχο στους επιβάτες των αεροσκαφών για να ξέρουμε -για δική μας ασφάλεια- τι μπαίνει και τι βγαίνει.

Με άλλα λόγια, ανοίξαμε τις πύλες στον τουρισμό δίχως έλεγχο; Όταν ο αριθμός κρουσμάτων αυξάνεται στη χώρα ανησυχητικά;

Το πρόβλημα της έλλειψης γιατρών στο αεροδρόμιο επιβεβαιώνει στην «Πολιτεία» ο αερολιμενάρχης Γιώργος Γκουβίτσας ο οποίος προσφάτως έλαβε διαβεβαίωση ότι «γιατροί θα πάνε, όταν φθάσουν οι πρώτοι Ρώσοι τουρίστες» (φαίνεται ότι μόνο για τους Ρώσους ανησυχούμε μάλλον…).

Όσο για τους Ρώσους τουρίστες, κι αυτούς τους… ψάχνουμε ακόμα! Ίσως όμως να δούμε τους πρώτους να καταφθάνουν το ερχόμενο Σάββατο.

Κατά τα άλλα, η κίνηση έχει αυξηθεί… λίγο. Βέβαια μιλάμε για αύξηση συγκριτικά με την προηγούμενη περίοδο και ούτε καν για πέρυσι πολύ περισσότερο πρόπερυσι.

Στο πρόγραμμα πτήσεων Ιουλίου είναι φανερό πως ο αριθμός αφίξεων έχει αυξηθεί σημαντικά, από Γερμανία, Βέλγιο, Αυστρία, ενώ προστέθηκαν: Τσεχία, Πολωνία, Ουκρανία, Λιθουανία, Λετονία και Σλοβακία.

 

ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΤΗΣΕΩΝ ΑΡΑΞΟΣ

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top