ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΑΞΙΔΙ

Ακράτα: Έργα μες το κατακαλόκαιρο, σε τουριστικό θέρετρο!

3ο ΘΕΜΑ Ακράτα έργα 3 e1657003017882
Δεν έφτανε η διετής απραξία και ερήμωση, λόγω πανδημίας, δεν φτάνουν τα απανωτά προβλήματα εξαιτίας της ακρίβειας, πάνω που οι καταστηματάρχες στην τουριστική Ακράτα και την κοινότητα «Συλιβαινιώτικα», είπαν να δουν «άσπρη» μέρα φέτος το καλοκαίρι, ο Δήμος τους… φύλαγε έργα – έκπληξη!

Tου Αχιλλέα Ροδίτη

Πρόκειται μάλιστα για έργο εσωτερικής αποχέτευσης, γεγονός που σημαίνει: έντονο και διαρκή θόρυβο, σκόνη παντού, συνεχείς διακοπές νερού, αλλά και εντονότατη δυσοσμία που ενίοτε καλύπτει μεγάλη έκταση!

3ο ΘΕΜΑ Ακράτα έργα 1

Γενικά η ζωή επαγγελματιών και μόνιμοι κατοίκων, έγινε ανυπόφορη απ’ τη μια στιγμή στην άλλη. Και μαζί, η ζωή και παραθεριστών, κυρίως Αθηναίων, που με κόπους μιας ζωής τα προηγούμενα χρόνια αγόρασαν εκεί ένα σπίτι για να περνούν «ήσυχα» καλοκαίρια και μετά από δυο χρόνια πανδημίας, λόγω των έργων σκέφτονται να εγκαταλείψουν και να γυρίσουν στην πρωτεύουσα!

Ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Συλιβαινιωτίκων κ. Παναγιώτης Κρικέτος έστειλε επιστολή – έκκληση στο δήμο. Μεταφέροντας την αγανάκτηση καταστηματαρχών και παραθεριστών που δεν αντέχουν τον εφιάλτη.

3ο ΘΕΜΑ Ακράτα έργα 2

Το πιο αξιοπερίεργο είναι πως το συγκεκριμένο έργο δεν αφορά μόνο την Ακράτα αλλά όλη την Αιγιάλεια και έχει ξεκινήσει προ μηνών και θα συνεχιστεί τουλάχιστον ως την Άνοιξη του ’23. Απλά ήταν η σειρά αυτής της παραλιακής ζώνης. Κάτι που γεννά την απορία: Ήταν ανάγκη να έρθει η σειρά της καλοκαιριάτικα…;

 

You may also like

Comments are closed.

δικαστηριο ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οργή στα Χανιά για τον καταδικασμένο για ασέλγεια, ιδιοκτήτη φροντιστηρίου – Το “παίζει” άρρωστος αλλά γυρνάει στην πόλη και διασκεδάζει καταγγέλλουν

Αγανάκτηση και οργή προκάλεσε η τρίτη αναβολή της εκδίκασης σε δεύτερο βαθμό, της υπόθεσης ασέλγειας ...