ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ακρόαση χορευτών το Σάββατο 25 Ιουνίου 2022, στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων

dimotiko theatro3
To Μπαλέτο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας είναι μία νέα ομάδα χορού που σκοπό έχει να καλύψει τις ανάγκες των θεατρικών παραγωγών  αλλά και την δημιουργία χορευτικού ρεπερτορίου όπως συνέβη με τις παραστάσεις «Καρυοθραύστης» και «Εκκλησιάζουσες» του Λουκά Θάνου, που παρουσιάστηκαν με μεγάλη επιτυχία την θεατρική περίοδο  2021-2022.

Με στόχο την πρόκριση χορευτών και την ένταξή τους στις παραγωγές του θεάτρου για την σεζόν 2022-2023 το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας καλεί χορευτές, γυναίκες και άνδρες, σκηνικής ηλικίας έως 30 ετών να συμμετέχουν σε ακρόαση χορού που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Ιουνίου 2022 στο Δημοτικό θέατρο Απόλλων, στην πλ. Γεωργίου Α’.

Η ακρόαση θα περιλαμβάνει πλήρες μάθημα μπαλέτου και pointe, διδασκαλία μικρής έκτασης χορογραφίας σύγχρονου χορού. Αναλυτικό πρόγραμμα θα  αποσταλεί στους συμμετέχοντες μετά την καταληκτική ημερομηνία κατάθεσής των βιογραφικών

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν το βιογραφικό τους καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας τους, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: akroaseisdipethepat@gmail.com έως 15 Ιουνίου  2022.

Oι  χορευτές θα  πρέπει να έχουν μαζί τους ανάλογα ρούχα και παπούτσια για κάθε μάθημα.

•             Δεν χρειάζεται να έχουν προετοιμάσει χορογραφίες.

•             Η ακρόαση θα βιντεοσκοπηθεί.

•             Τα βιογραφικά να συνοδεύονται από μια φωτογραφία πορτρέτου και μια ευκρινή ολόσωμη με ρούχα χορού.

•             Όσοι επιλεγούν θα συμμετέχουν  στην δεύτερη φάση της ακρόασης η οποία θα έχει μορφή workshop και διάρκεια 3 ημερών. Συγκεκριμένα  το workshop θα πραγματοποιηθεί  στις 8, 9 και 10 Ιουλίου στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων

•             Οι πρόβες θα ξεκινήσουν αρχές Σεπτέμβρη και θα πραγματοποιούνται, στο μεγαλύτερο ποσοστό τους πρωινές ώρες.

•             Δεν παρέχεται διαμονή και οι χορευτές που θα επιλεγούν, θα προσληφθούν με σύμβαση ορισμένου χρόνου.

You may also like

Comments are closed.