ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Ακρωτηρίου: Δρόμος στο σκοτάδι εδώ κι ένα χρόνο!

Καταγραφή 1
Σε μια απ’ τις κεντρικότερες οδικές αρτηρίες της Πάτρας μόλις νυχτώνει, απλώνεται το… μαύρο σκοτάδι. Οι κάτοικοι στη συνοικία Ταραμπούρα, πάνω απ’ τις Εργατικές Κατοικίες έχουν απευθυνθεί παντού. Στον Δήμο, στην Περιφέρεια και στην ΔΕΗ. Με τη μία υπηρεσία να ρίχνει το μπαλάκι των ευθυνών στην άλλη.

Όμως, δίκιο δεν βρίσκουν και το πρόβλημα παραμένει άλυτο εδώ κι ένα χρόνο. Επί της οδού Ακρωτηρίου, στο τμήμα μεταξύ των κάθετων οδών Φιλίππου Ολυμπιάδος και Θουρίας ο δημόσιος ηλεκτροφωτισμός παραμένει ανενεργός. Απέλπιδα… προσπάθεια για τους κατοίκους της συνοικίας η έκκληση που απευθύνουν μέσω της «Πολιτείας».

IMG 20220212 210300

«ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ»

Ο κάτοικος Μ.Τ. (τα πλήρη στοιχεία του στη διάθεση της εφημερίδας) καταγγέλλει: «Έχουμε απευθυνθεί παντού, ο Δήμος πετάει το μπαλάκι στην Περιφέρεια και το αντίστροφο. Ούτε με τη ΔΕΗ βρίσκουμε άκρη. Εδώ και ένα χρόνο όταν νυχτώνει φοβόμαστε να περπατήσουμε στα πεζοδρόμια. Τα πάντα είναι θεοσκότεινα και μόνο τα διερχόμενα αυτοκίνητα και οι ταμπέλες των καταστημάτων φωτίζουν έστω αμυδρά τους δρόμους.

Όμως από κάποια ώρα κι έπειτα το πρόβλημα γίνεται εντονότερο. Απορούμε πως δεν έχει συμβεί ακόμα κάποιο σοβαρό ατύχημα. Ελπίζουμε μέσω της εφημερίδας να εισακουστεί το πρόβλημά μας. Δεν μας ενδιαφέρει ποιος έχει την ευθύνη, θέλουμε απλά να βρεθεί μια λύση!»

IMG 20220212 210509

Συντάκτης της «Πολιτείας» βρέθηκε στο σημείο το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (φωτογραφία). Το ζήτημα χρήζει άμεσης αντιμετώπισης. Πρόκειται για ένα τμήμα της Ακρωτηρίου πολύ υψηλής κυκλοφορίας, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και η διασταύρωση στα φανάρια των Εργατικών κατοικιών. Ας δουν οι αρμόδιες υπηρεσίες το πρόβλημα των κατοίκων…

IMG 20220212 210405

You may also like

Comments are closed.