ΠΟΛΙΤΙΚΗΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλ. Τσίπρας: «Η κυβέρνηση στερείται σχεδίου και αξιοπιστίας»

tsipras
Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για την διαχείριση της πανδημίας άσκησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, ενώ ζήτησε από τους πολίτες να «εμβολιαστούν και να φοράνε μάσκες».

Να απορρίψουν το διχασμό κάλεσε τους πολίτες ο κ. Τσίπρας και ζήτησε όλοι μαζί να ορθώσουμε τείχος απέναντι στην πανδημία.  Παράλληλα, επιτέθηκε στην κυβέρνηση και την κατηγόρησε ότι «στερείται σχεδίου και αξιοπιστίας». Η μόνη της έγνοια, όπως είπε, είναι «πώς θα μεταβιβάσει την ευθύνη στους πολίτες και πώς θα επιτεθεί στην αντιπολίτευση παρά πώς θα αντιμετωπίσει τη πανδημία».

«Θα συνιστούσαμε στον κ. Τσίπρα να μη μιλάει για διχασμό, ειδικά λίγες μέρες μετά τις 5 Ιουλίου. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί», απάντησε η Αριστοτελία Πελώνη.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος πρόσθεσε για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Πολύ περισσότερο να μην ισχυρίζεται ότι έβαλε πλάτη στην πανδημία, όταν από την πρώτη στιγμή λέει «όχι» σε όποια πρωτοβουλία αναλαμβάνει η κυβέρνηση για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Καλωσορίζουμε την όψιμη προτροπή του στους πολίτες να εμβολιαστούν, παρότι την ίδια στιγμή ηγετικά στελέχη του κόμματός του ρίχνουν νερό στο μύλο του αντιεμβολιαστικού κινήματος».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, στην κριτική του προς τον κ. Μητσοτάκη, τόνισε ότι «αποδεικνύεται πολύ λίγος για να διαχειριστεί μια τόσο σοβαρή υγειονομική κρίση».

Κάλεσε τους πολίτες να «εμβολιαστούν και να φοράνε μάσκες».

Ο Αλέξης Τσίπρας προέταξε την ανάγκη για ενότητα, αλληλεγγύη και αποφασιστικότητα.

You may also like

Comments are closed.