ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Άλεκ Μπάλντουιν: Τον μηνύει η οικογένεια της διευθύντριας φωτογραφίας που έπεσε νεκρή στο γύρισμα

Facebook
Twitter

Μήνυση στον Άλεκ Μπάλντουιν υπέβαλε η οικογένεια της διευθύντριας φωτογραφίας της ταινίας «Rust», Χαλίνα Χάτσινς, η οποία έπεσε νεκρή από το όπλο που κρατούσε ο ηθοποιός κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από την Daily Mail και το CNBC, ο ηθοποιός  βρίσκεται ανάμεσα σε πολλούς κατηγορούμενους που κατονομάζονται για τον «άδικο θάνατο» της Χάτσινς στα γυρίσματα της ταινίας «Rust», τον Οκτώβριο του 2021.

Σημειώνεται πως την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου, ο σύζυγος της Χαλίνα Χάτσινς, υπέβαλε μήνυση στη Σάντα Φε για λογαριασμό τόσο του ίδιου όσο και του γιου του. Μάλιστα ισχυρίζεται ότι ο Μπάλντουιν πυροβόλισε απερίσκεπτα και σκότωσε τη σύζυγό του.  Παράλληλα προσθέτει ότι η παραγωγή της ταινίας δεν έκανε ούτε τους τυπικούς ελέγχους ασφαλείας, ούτε και ακολούθησε το βασικό πρωτόκολλο που διέπει τους κανόνες ασφαλείας. Όλα τα παραπάνω είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο της.

«Η Χαλίνα Χάτσινς άξιζε να ζήσει. Οι κατηγορούμενοι είχαν τη δύναμη να αποτρέψουν τον θάνατό της αν έκαναν το καθήκον τους και προστάτευαν την ασφάλεια κάθε ατόμου στο σετ όπου υπήρχαν όπλα. Αγνόησαν καταγγελίες για παραβιάσεις ασφάλειας», τονίζεται μεταξύ άλλων στη μήνυση.

Υπενθυμίζεται πως στις 21 Οκτωβρίου κατά τη διάρκεια  πρόβας μιας σκηνής στο Νέο Μεξικό, η διευθύντρια φωτογραφίας Χάλινα Χάτσινς τραυματίστηκε θανάσιμα όταν ο Μπάλντουιν πυροβόλησε με ένα όπλο που του το έδωσαν με τη διαβεβαίωση ότι ήταν «νεκρό» – δηλαδή ασφαλές. Όμως το όπλο περιείχε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους μια αληθινή σφαίρα.

«Δεν πάτησα τη σκανδάλη» είχε δηλώσει στον Τζορτζ Στεφανόπουλος

«Η σκανδάλη δεν πατήθηκε… Δεν πάτησα τη σκανδάλη», είχε πει ο ηθοποιός στα αποσπάσματα μιας συνέντευξης που παραχώρησε στον Τζορτζ Στεφανόπουλος στο αμερικανικό δίκτυο ABC.

Στη συνέντευξη αυτή, την πρώτη επίσημη που παραχώρησε μετά τον θάνατο της Χάτσινς στις 21 Οκτωβρίου, ο Μπάλντουιν δηλώνει ότι «δεν έχει ιδέα» πώς βρέθηκε μια αληθινή σφαίρα στο πλατό της ταινίας. «Δεν θα σημάδευα ποτέ με όπλο οποιονδήποτε και δεν θα πατούσα τη σκανδάλη. Ποτέ», επέμεινε.

Το εν λόγω περίστροφο υποτίθεται ότι θα περιείχε ψεύτικες σφαίρες. Όταν ρωτήθηκε πώς βρέθηκε η αληθινή σφαίρα στον μύλο, ο Μπάλντουιν απάντησε: «Δεν έχω ιδέα. Κάποιος έβαλε μια αληθινή σφαίρα σε ένα όπλο. Μια σφαίρα που δεν έπρεπε καν να βρίσκεται εκεί».

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top