ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Τι είπε ο Αλέξης Σκαρμέας για το Δήμο της Πάτρας στη συνάντηση που είχαμε…

Facebook
Twitter
Μια γραπτή παρέμβαση του, αρκούσε για να ξεκινήσει μια ασταμάτητη διαδικτυακή συζήτηση για την Πάτρα και την ανάγκη να φυτέψουμε πράσινο και να μειώσουμε κατά 2-3 βαθμούς κελσίου τη θερμοκρασία της πόλης, όπως χαρακτηριστικά πρότεινε.

Ο λόγος, για τον πρώην αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Δικηγόρο, Αλέξη Σκαρμέα, που η παρέμβαση του αυτή συνοδεύτηκε από εκατοντάδες like και πολλές δεκάδες μηνυμάτων επιβράβευσης των όσων υποστήριξε. Μηνύματα όπως αυτό του Ασφαλιστή Κωνσταντίνου Δρουγούτη ο οποίος έγραψε: «Μια δημιουργική και έστω απλή πρόταση έχει να ακούσει η Πάτρα εδώ και 15 χρόνια».

Πάντως τον Αλέξη Σκαρμέα τον συναντήσαμε προ ημερών αλλά όσο κι αν επιμείναμε στο ερώτημα, εάν τελικά θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων, δεν πήραμε σαφή απάντηση. Το μόνο που με έμφαση τόνισε είναι ότι θα παρεμβαίνει κάθε φορά που έχει κάτι συγκεκριμένο να προτείνει ώστε με απλές κινήσεις η πόλη μπορεί να γίνεται καλύτερη.

«Αυτό που θέλουν να ακούσουν οι συνδημότες μας, δεν είναι τι θα κάνω εγώ, αλλά προτάσεις που εύκολα ομορφαίνουν την καθημερινότητα μας και την Πάτρα μας», μας είπε. Υποσχόμενος ότι αυτές οι παρεμβάσεις του είναι ήδη τακτικές αλλά στο εξής θα γίνουν συχνότατες. «Επειδή ο τρόπος για να έχουμε την πόλη που αξίζουμε, υπάρχει, ενίοτε και με πολύ απλές κινήσεις», τόνισε.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΡΟΔΙΤΗΣ

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top