ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αλέξης Σπηλιόπουλος: «Συγχαρητήρια σε όλους!»

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡ ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ 2021 22
Μετά το τέλος της νίκης του Διαγόρα επί του Παναγρινιακού, ο Αλέξης Σπηλιόπουλος μίλησε στη «Match» για το πως ήρθε το θετικό αποτέλεσμα, όντας ιδιαίτερα χαρούμενος για την τροπή της αναμέτρησης και τους τρεις βαθμούς.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την εμφάνιση και τη νίκη. Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, θεωρώ ότι μπήκαμε αρκετά αγχωμένοι και ψάχναμε να βρούμε λύσεις. Είχαμε ευκαιρίες τις οποίες δεν κάναμε γκολ, και τα συζητήσαμε όλα στα αποδυτήρια.

Αυτό, είχε ως αποτέλεσμα να βγούμε πιο έτοιμοι πνευματικά στο δεύτερο μέρος, να παίξουμε το παιχνίδι μας και να το γυρίσουμε».

Δεν τρομάζει η Άρτα

Η επόμενη αγωνιστική θα βρει τον Διαγόρα να κοντράρεται με την Αναγέννηση Άρτας, σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό παιχνίδι, ωστόσο αυτό δεν τρομάζει τον προπονητή Αλέξη Σπηλιόπουλο.

«Είναι σίγουρα ένα απαιτητικό ματς, αλλά πλέον έχουμε συνηθίσει να παίζουμε σε τέτοια. Αρκεί να δει κανείς τον όμιλο στον οποίο βρισκόμαστε. Έχουμε καλή ψυχολογία, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και θα τα δώσουμε όλα», ανέφερε.

Κυριάκος Δημητρόπουλος

matchnews.gr

You may also like

Comments are closed.