ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: Σε όλα τα κρίσιμα θέματα ο κ. Μητσοτάκης δεν ήξερε, χρειαζόμαστε μία κυβέρνηση υπευθυνότητας – BINTEO

Καταγραφή στο Web 28 3 2023 183511 www.facebook.com

 

“Οι πολίτες θέλουν προγραμματικές θέσεις και αλήθειες, όχι  τοξικότητα και διχασμό”, τόνισε από την Λιβαδειά ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας τονίζοντας:

“Να αφήσει τα συνθήματα και να έρθει σε ντιμπέιτ να συζητήσουμε προγραμματικά . Οι κυβερνήσεις συνεργασίας είναι πολύ πιο σταθερές από τις αλαζονικές αυτοδύναμες κυβερνήσεις . Φανταστείτε μετά τις υποκλοπές, τι άλλο θα κάνει ο Μητσοτάκης αν βγει αυτοδύναμος . Με χρεωκοπία δεν κινδυνεύουν οι τράπεζες αλλά τα νοικοκυριά”.

Επίσης, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρόσθεσε στο μήνυμα του:

“Λίγες εβδομάδες υπομονή. Στις 21 Μαΐου οι πολίτες θα επιστρέψουν στην κάλπη τον λογαριασμό που δε βγαίνει.

Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών συνεχίζει να ανεβαίνει το Γολγοθά της ακρίβειας. Νοικοκυριά και επιχειρήσεις σηκώνουν πλέον τα χέρια ψηλά μπροστά στην αισχροκέρδεια, γιατί πολύ απλά δεν βγαίνει ο λογαριασμός.
Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση φαίνεται να συνεχίζει να είναι στον κόσμο της.

Ο υπουργός Ανάπτυξης μάς λέει ότι ήδη οι τιμές έχουν πέσει, ο άλλος όμως των Οικονομικών μας λέει ότι παρά το 16% του πληθωρισμού στα τρόφιμα, οι τιμές θα ανέβουν και άλλο.

Αυτή η περιπέτεια έρχεται η στιγμή που θα τελειώσει. Έμειναν λίγες εβδομάδες υπομονής και η μεγάλη αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος έρχεται.
Στις 21 του Μάη οι πολίτες θα επιστρέψουν στην κάλπη τον λογαριασμό που δε βγαίνει. Και την επόμενη κιόλας μέρα, χωρίς δεύτερες εκλογές και περιπέτειες, μία προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας θα αναλάβει το δύσκολο έργο της αναγέννησης της πατρίδας μας, της ανάταξης της οικονομίας, της στήριξης της κοινωνίας”.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

https://www.facebook.com/tsiprasalexis

You may also like

Comments are closed.