Αλλεπάλληλες συλλήψεις στη Δ.Ελλάδα για κλοπές, μέθη και ναρκωτικά

Facebook
Twitter
Μπόλικη… δουλειά είχε η ΕΛ.ΑΣ, καθώς προχώρησε τα τελευταία 24ωρα σε αρκετές συλλήψεις στη Δυτική Ελλάδα.

Πρόκειται για υποθέσεις κατανάλωσης υπερβολικής ποσότητας αλκοόλ εν ώρα οδήγησης, κατοχή ναρκωτικών ουσιών, αλλά και κλοπής μοτοσικλέτας.

Αναλυτικά:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ: Σύλληψη ημεδαπού για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης

Συνελήφθη, χθες αργά το βράδυ, στον Πύργο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε τροχονομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε φορτηγό αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ: Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, προχθές το απόγευμα, στην Ιόνια Οδό, στο ύψος της Ρίγανης, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε  κάνναβη, συνολικού βάρους (12,3) γραμμαρίων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ: Σύλληψη ημεδαπού για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης

Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε τροχονομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε,  έπειτα από εμπλοκή του σε τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή

Συνελήφθη, προχθές το απόγευμα, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε μοτοσικλέτα, για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή προχθές το πρωί.

Σε σωματικό έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί στον άνδρα βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν  μικροποσότητα ηρωίνης σε μορφή βράχου και ένα ναρκωτικό  δισκίο.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top