ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άλλες 10 καταγγελίες σε βάρος του ντράμερ – Σοκαριστικές οι καταθέσεις των θυμάτων

viasmos eggoni
Αυξάνονται οι καταγγελίες κατά του ντράμερ για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων κοριτσιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες εκτός από την υπόθεση, για την οποία καταδικάστηκε το 2019 σε 12 χρόνια κάθειρξη για κατ’ εξακολούθηση τέλεση γενετήσιων πράξεων σε βάρος μιας ανήλικης από το 2011 έως το 2013 όταν το κορίτσι ήταν 6 ως 8 ετών, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες προέκυψαν πάνω από 10 νέες περιπτώσεις, με παρόμοιες καταγγελλόμενες πράξεις.

Ο χρόνος τέλεσής τους φέρεται να φτάνει έως και την περίοδο 2018-2019, όταν δηλαδή εκκρεμούσε σε βάρος του η πρώτη υπόθεση στη δικαιοσύνη.

Οι 5 κοπέλες εξ αυτών έχουν καταθέσει ήδη μήνυση ενώ οι υπόλοιπες περιπτώσεις προκύπτουν μέσα από καταθέσεις που δόθηκαν στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας. Και τα όσα φέρονται να καταγγέλονται προκαλούν αποτροπιασμό.

Καταθέσεις θυμάτων:

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, μία από τις καταγγέλουσες αναφέρει: «Μια μέρα στα μέσα περίπου των διακοπών εγώ ο Γ. (σ.σ εννοεί τον εγκαλούμενο) και κάτι άλλα κοριτσάκια παίζαμε μέσα στη θάλασσα. Κατά τη διάρκεια αυτή ο μηνυόμενος με πλησίασε και κάνοντας ένα αστείο «για το κατούρημα στη θάλασσα», βρήκε αφορμή και μου έπιασε το αιδοίο. Εκείνη τη στιγμή ταράχτηκα, ένιωσα αμήχανα χωρίς να καταλάβω το λόγο καθώς δεν μπορούσα να αντιληφθώ γιατί κάποιος να σε πιάσει σε εκείνο το σημείο. Ύστερα από το συμβάν βρήκα αφορμή να βγω από τη θάλασσα και έκτοτε άρχισα να τον αποφεύγω.

Την επόμενη χρονιά, το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα (…) βρισκόταν και πάλι εκεί, στο ίδιο σημείο. Τον έβλεπα να συνεχίζει να πλησιάζει τα παιδιά των παραθεριστών και δήθεν «να παίζει» μαζί τους. Αυτό που μου έκανε ο μηνυόμενος με τάραξε. Γι’ αυτό έρχομαι μπροστά και καταθέτω τα όσα συνέβησαν ώστε να μην πέσει κανένα άλλο κορίτσι θύμα του, έχοντας πλέον πλήρη συνείδηση του ότι αυτό που υπέστην από τον συγκεκριμένο άνθρωπο είναι σοβαρό αδίκημα…».

Σε άλλη καταγγελία αναφέρεται: «Τον μηνυόμενο Γ.Γ. η οικογένειά μου τον γνώριζε χρόνια, καθώς ήταν γείτονας(…). Όταν άρχισε η νέα σχολική χρονιά πήγα δύο φορές σε παιδοψυχολόγο για να με βοηθήσει. Πολλές φορές αυτός ερχόταν να πάρει τις κόρες του από το σχολείο και ο μεγαλύτερός μου φόβος ήταν μήπως μου έλεγε να πάρει μαζί κι εμένα να με γυρίσει, γιατί μέναμε κοντά. Οι γονείς μου δε με άφησαν να ξαναπάω στο σπίτι τους και η μητέρα μου πάντα μου έλεγα να μην περνάω ούτε απέξω. Εκείνο το καλοκαίρι φιλοξενούσα και την (…) η οποία έμενε τότε στο εξωτερικό και ερχόταν και έμενε μαζί μας κάθε καλοκαίρι.
(…) Μας πρότεινε να παίξουμε στον υπολογιστή το ηλεκτρονικό παιχνίδι, στο οποίο πρωταγωνιστούσε ο χαρακτήρας (..,..) πολύ δημοφιλής στα κορίτσια της ηλικίας μου. (…)

Τα κορίτσια κοιτούσαν την οθόνη του υπολογιστή και αυτός βρήκε την ευκαιρία να βάλει το χέρι του μέσα από το εσώρουχό μου και άρχισε να τρίβει τα δάχτυλά του, ανάμεσα στα πόδια μου. Προσπάθησα να σηκωθώ εκείνη την στιγμή αλλά με έπιασε από τα μπράτσα και με τράβηξε πάνω στο μόριό του και συνέχισε να με χαϊδεύει και να τρίβει σε εκείνο το σημείο.

 

You may also like

Comments are closed.