ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Αλμα Ζωής Αχαΐας – Ναύπακτος: Θερμή ανταπόκριση στην εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού

alma zois 755x432.jpg

Με μεγάλο ενδιαφέρον από τους παρευρισκομένους πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 23 Μαΐου η τελευταία ενημερωτική εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού, που πραγματοποίησε το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. Αχαΐας, στο πλαίσιο του έργου «Σύμμαχοι Φροντίδας*- Υποστήριξη γυναικών πασχουσών από καρκίνο μέσα από την ολοκληρωμένη εκπαίδευση και ψυχοκοινωνική στήριξη των φροντιστών τους», που υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active citizens fund.

Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία του Κοινωνικού Ιατρείου- Φαρμακείου Ναυπακτίας-ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και με τη στήριξη της 6ης ΥΠΕ, έλαβε χώρα σε φυσικό χώρο, στη πόλη της Ναυπάκτου και η υποδοχή του κόσμου και κυρίως των γυναικών της περιοχής ήταν πολύ θερμή.

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο κ. Δημήτρης Κούκουρας – Ομότιμος Καθηγητής Χειρουργικής Παν/μίου Πατρών, η κ. Γεωργία Πανίτσα – ψυχολόγος του ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. Αχαΐας και η κ. Ρένα Χυτοπούλου, Μέλος του ΔΣ και εκπαιδευμένη εθελόντρια του ΣΓΚΜ ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. Αχαΐας . Χαιρετισμό απηύθυναν η κ. Σταυροπούλου Ιωάννα εκπροσωπώντας το  Κοινωνικό Ιατρείο- Φαρμακείο Ναυπακτίας-ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και η κ. Αγγελική Στεφανάκη, Πρόεδρος ΣΓΚΜ ΆΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. Αχαΐας. Είχαμε τη χαρά και την τιμή να έχουμε κοντά μας σε αυτή την εκδήλωση τον Δήμαρχο Ναυπακτίας, κ. Βασίλη Γκίζα.

Ευχαριστούμε θερμά το Κοινωνικό Ιατρείο- Φαρμακείυ Ναυπακτίας-ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για την άψογη συνεργασία και  την υποστήριξη για την υλοποίηση της ενημερωτικής μας εκδήλωσης.

Το έργο ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ – «Υποστήριξη γυναικών πασχουσών από καρκίνο μέσα από την ολοκληρωμένη εκπαίδευση και ψυχοκοινωνική στήριξη των φροντιστών τους» υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active citizens fund, με φορέα υλοποίησης το Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν.Αχαΐας.

Το πρόγραμμα Active citizens fund, ύψους € 13,5 εκ., χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία και είναι μέρος του χρηματοδοτικού μηχανισμού του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) περιόδου 2014 – 2021, γνωστού ως EEA Grants.

Το πρόγραμμα στοχεύει στην ενδυνάμωση και την ενίσχυση της βιωσιμότητας της κοινωνίας των πολιτών και στην ανάδειξη του ρόλου της στην προαγωγή των δημοκρατικών διαδικασιών, στην ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά και στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Τη διαχείριση της επιχορήγησης του προγράμματος Active citizens fund για την Ελλάδα έχουν αναλάβει από κοινού το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το SolidarityNow.Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.activecitizensfund.gr

You may also like

Comments are closed.