ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Έγκυος στο νοσοκομείο μετά από άγριο ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της

Facebook
Twitter
Γυναίκα που εγκυμονεί και διανύει τον έβδομο μήνα ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της, με αποτέλεσμα να βρίσκεται για νοσηλεία στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Το άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας με θύμα νεαρή μητέρα από τον Αλμυρό, απασχόλησε χθες βράδυ νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό, προκειμένου να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειας και να είναι ασφαλής η έγκυος γυναίκα καθώς και το πρώτο παιδί της, μόλις 17μηνών, που με  εισαγγελική παραγγελία είναι μαζί της στο Νοσοκομείο.

Για το επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας ειδοποιήθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού και στη συνέχεια το Νοσοκομείο Βόλου, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της εφημερίδας “Ταχυδρόμος”.

Συναγερμός σήμανε στην Ιατρική και τη Νοσηλευτική Υπηρεσία για την επικείμενη μεταφορά της  νεαρής μητέρας, προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία της μητέρας και του εμβρύου, ενώ στέγη αναζητήθηκε  για το 17 μηνών πρωτότοκο παιδί της οικογένειας.  Ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας Βόλου έδωσε εντολή στο νοσοκομείο να βρεθεί τρόπος, ώστε το μικρό παιδί να βρίσκεται δίπλα στη μητέρα του, αφού δεν υπήρχε συγγενικό πρόσωπο  στο οικογενειακό περιβάλλον που να μπορεί να φροντίσει το μωρό.

Η τραγωδία που βίωσε παιδί και μωρό είναι απίστευτη, αλλά η οδύνη και ο φόβος του μωρού ακόμα μεγαλύτερος, καθώς μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της μητέρας του, εκείνο έμεινε για κάποιες ώρες μόνο του, μέχρι εν τέλει να μεταφερθεί σε ειδικό χώρο στο τμήμα νεογνών, δίπλα στη μητέρα του, η οποία και θα παραμείνει άλλο ένα 24ωρο τουλάχιστον στο νοσοκομείο.

Το ζευγάρι ζει στο Kρόκιο Αλμυρού. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλωσαν γιατί η έγκυος γυναίκα ήθελε να καπνίσει. Είναι καλά στην υγεία της, σύμφωνα με τη δήλωσή του διευθυντή της γυναικολογικής κλινικής του νοσοκομείου Βόλου Λάζαρου Παντελίδη. Εφόσον εξακολουθήσει να είναι σταθερή η κατάσταση της υγείας της, θα δοθεί εξιτήριο σήμερα. Μαζί με τη μητέρα, παραμένει και το 17 μηνών πρωτότοκο παιδί της οικογένειας.

Ο δράστης έχει προσαχθεί στα δικαστήρια και περιμένει την αυτόφωρη δική του.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top