ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Aλβανική παρέλαση στη Νέα Υόρκη με χάρτη της Αλβανίας που περιλάμβανε Ήπειρο και Κέρκυρα, μέχρι την Πρέβεζα!

nb albanian parade new york kerkyra1

Η ΜΚΟ «Albanian Roots», που δημιουργήθηκε για να ενισχύσει την αλβανοαμερικανική κοινότητα στις ΗΠΑ και είναι διοργανώτρια της αλβανικής παρέλασης που πραγματοποιήθηκε και φέτος (10 Ιουνίου 2023) στη Νέα Υόρκη, έβαλε ακόμα και αστυνομικούς (αλβανικής καταγωγής) να κρατούν και να παρελαύνουν ένα πανό που έδειχνε έναν χάρτη της Αλβανίας που περιλάμβανε Ήπειρο και Κέρκυρα, μέχρι την Πρέβεζα!

Στην αδιανόητη αυτή πρόκληση των Αλβανών που δεν παραλείπουν να επιδεικνύουν τις αλυτρωτικές τους βλέψεις όπου σταθούν και όπου βρεθούν, συμμετείχε και ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Έρικ Άνταμς!

Την ίδια στιγμή, η παράνομη κράτηση του εκλεγμένου δημάρχου Χιμάρας Φρέντι Μπελέρη συνεχίζεται στα Τίρανα, όπως και οι συνεχείς προσπάθειες εκφοβισμού της ελληνικής εθνικής μειονότητας.

Αποδεικνύοντας έτσι τις ξεκάθαρες μεθοδεύσεις και σκοπιμότητες του Έντι Ράμα, ο οποίος θέλει να εξοντώσει τον ομογενή δήμαρχο και να κάμψει την μειονότητα της Βορείου Ηπείρου.

You may also like

Comments are closed.

vaftisi 1 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκκλησία της Κρήτης: Σκληροί όροι για όσους θέλουν να γίνουν νονοί – Τι αναφέρει σχετική εγκύκλιος

Σκληρούς περιορισμούς στην τέλεση μυστηρίων βάπτισης βάζει η Ιερά Επαρχιακή Συνόδος της Εκκλησίας Κρήτης, όπως φαίνεται από τη δημοσιοποίηση εγκυκλίου, ...