ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Αμαλιάδα: Κατάφεραν να σώσουν το 8 μηνών βρέφος -“Ηρωες οι γιατροί”, λέει ο πατέρας

vrefos123 1.jpg
Ένα μπαλάκι από παιχνίδι κόντεψε να στοιχίσει τη ζωή σε ένα αγοράκι μόλις 8 μηνών στην Αμαλιάδα, ωστόσο χάρη στην άμεση αντίδραση της μητέρας του και στη συνέχεια των γιατρών, το παιδί σώθηκε.

Δείτε επίσης: Μπαλάκι σφήνωσε στο λαιμό βρέφους 8 μηνών – Οι αγωνιώδεις προσπάθειες για να σωθεί

Ο πατέρας του βρέφους μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Καλημέρα Ελλάδα” για την περιπέτεια που βίωσαν.

“Πήρε αυτό το μικρό αντικείμενο, το βρήκε κάτω από το άλλο το παιδί, το έβαλε στο στόμα του και αστραπιαία…, δηλαδή έγινε σε δευτερόλεπτα αυτό, αυτό έγινε. Βρήκε ένα παιχνιδάκι, τα παιχνίδια του άλλου παιδιού, ένα μικρό μπαλάκι ήταν αυτό Εγώ δεν ήμουν σπίτι, η σύζυγός ήταν στο σπίτι και από το κάτω διαμέρισμα την πήγε αμέσως ένας κύριος στο νοσοκομείο, κατευθείαν δηλαδή. Αστραπιαία. Στην Αμαλιάδα τι να πω; Είναι ήρωες με Η κεφαλαίο. Ήρωες, ήρωες δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Δεν υπήρχε χρόνος για Πύργο και Πάτρα ήταν δευτερόλεπτα”, ανέφερε ο πατέρας του παιδιού.

Όπως είπε, το παιδί τώρα είναι μια χαρά. Αυτή την στιγμή είναι στο νοσοκομείο στο Ρίο και θα το κρατήσουν για εξετάσεις.

Από την πλευρά του, ο γιατρός Βασίλειος Αντωνόπουλος, Επιμελητής Β Γενικής /Π.Ι Χάνι Πανόπουλου, περιέγραψε πώς κατάφεραν να σώσουν το παιδί.

Όπως είπε, ο κίνδυνος ήταν άμεσος και η ζωή του παιδιού κρινόταν σε δευτερόλεπτα. “Ήταν σε κατάσταση η οποία δεν επιδεχόταν καμία καθυστέρηση”, τόνισε ο κ. Αντωνόπουλος. Είπε ότι το μπαλάκι που είχε καταπιεί το μωρό ήταν σαν μπαλάκι του πινκ πονγκ, ενώ ανέφερε ότι ήταν πολύ δύσκολο να γίνει χειρισμός και να βγάλουν το μπαλάκι.

You may also like

Comments are closed.