ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Άμεση ανταπόκριση για την προφύλαξη των νηπίων από τον Χ. Μπονάνο – «Στα ψέματα απαντάμε με αλήθειες»

Facebook
Twitter

Άμεση ήταν η αντίδραση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Χαράλαμπου Μπονάνου, στο κρούσμα μηνιγγίτιδας σε νηπιαγωγείο της Πάτρας.

Το πρόβλημα της έλλειψης του ειδικού φαρμάκου για την πρόληψη των υπόλοιπων μαθητών του νηπιαγωγείου, λύθηκε άμεσα με την παρέμβαση του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας, μετά και τη δέσμευση της ΠΔΕ.

Αναλυτικά το μήνυμα του Χαράλαμπου Μπονάνου:

«Επειδή μερικοί επιμένουν στην παραπληροφόρηση , τους αρέσει το ψέμα , η φωτογραφία αυτή αποδεικνύει τις άμεσες ενέργειες για την εξασφάλιση της χημείο προφύλαξης για τα παιδάκια του νηπιαγωγείου που παρουσιάστηκε το κρούσμα βακτηριακής μηνιγγίτιδας.

Σε μια μέρα μόλις μας πληροφόρησε ο ΕΟΔΥ, εξασφαλίσαμε το rifadin για όλα τα παιδάκια.

Ευχαριστώ τους συνεργάτες μας στην δημόσια υγεία , για την άμεση ανταπόκριση και φυσικά την 6η ΥΠΕ , δηλαδή τον κ.Καρβέλη , την κ.Τσιάτα στο ΠΓΝΠ, τους νηπιαγωγούς και όλους όσους άμεσα ανταποκρίθηκαν για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στο δύσκολο πρόβλημα της αντιμετώπισης ενός τόσο ευαίσθητου ζητήματος

Φυσικά άμεσα σπεύσαμε στο νηπιαγωγείο για την εφαρμογή του υγειονομικού πρωτοκόλλου επιτηρώντας για την καθαριότητα των χώρων».

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top