ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Αμετανόητη η Έφη – Δεν έχει ζητήσει ούτε ένα συγνώμη στην Ιωάννα

ioanna efi 05 10 2021

Θα συνεχιστεί σήμερα η δίκη ενώπιον του ΜΟΔ για την επίθεση με το βιτριόλι. Μαζί με την δίκη αναμένεται να ολοκληρωθούν οι καταθέσεις των μαρτύρων της υπόθεσης, ενώ δεν αποκλείεται η διαδικασία να φτάσει μέχρι και στην απολογία της 37χρονης κατηγορούμενης.

Μιλώντας ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Καλημέρα Ελλάδα”, ο Νίκος Αλεξανδρής, αναφέρει ότι σήμερα θα παρουσιαστούν οι τελευταίοι μάρτυρες της υπόθεσης και ίσως ολοκληρωθεί η ανάγνωση του αποδεικτικού υλικού που αναμένεται να δώσει σημαντικά πράγματα.

Επίσης τόνισε ότι η ψυχολογία της Ιωάννας αυτές τις ημέρες είναι ευμετάβλητη. «Πότε είναι καλύτερη, πότε χειρότερη. Πήρε και μια μεγάλη δικαίωση, από ηθικής πλευράς, όταν προχθές ξεκαθαρίστηκαν τα πάντα (σ.σ. σχετικά με το πρόσωπο που προκάλεσε τις εμμονές της κατηγορουμένης)», δήλωσε και πρόσθεσε: «Αυτό το κορίτσι δεν έφταιξε σε τίποτα και ευτυχώς αυτό ξεκαθαρίστηκε προχθές».

Σχετικά με την κατηγορούμενη ο κ. Αλεξανδρής σημείωσε ότι «έχει δείξει μια πολύ σταθερή γραμμή σε ότι θεωρεί ό,τι τι συμφέρει. Η όλη της στάση πάντως δεν την έχει οδηγήσει σε καλά αποτελέσματα. Ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή θα αντιληφθεί το μέγεθος της πράξης της και θα συμπεριφερθεί όπως πρέπει. Ούτε σε ανθρώπινο επίπεδο δεν έχει ψελλίσει ένα συγγνώμη κοιτάζοντας στα μάτια την Ιωάννα. Ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή θα το κάνει».

You may also like

Comments are closed.