ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Αμυντικά κενά σε Νιουκάστλ και Νόριτς

Facebook
Twitter
Ένα άκρως ενδιαφέρον τριήμερο ξεκινάει σήμερα σε όλη την Ευρώπη, καθώς έχουμε εμβόλιμες αγωνιστικές σε Πρέμιερ Λιγκ και Σέριε Α’, ενώ υπάρχουν και πολλά ματς Κυπέλλου στις περισσότερες χώρες.

Εμείς σήμερα έχουμε ρίξει τα «δίχτυα» μας στην Αγγλία και το πολύ κρίσιμο ματς της Νιουκάστλ με τη Νόριτς. Μιλάμε για ένα παιχνίδι που οι δυο ομάδες θέλουν όσο τίποτα στη μάχη της παραμονής.

Μάθε τα πάντα για το pamestoixima casino.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Ακόμα προσπαθεί να βρει το δρόμο της στη κατηγορία, παραμένοντας η μοναδική ομάδα που ακόμα δεν έχει βρει τρίποντο. Η αλλαγή προπονητή έχει ωφελήσει, πάντως, τους «ανθρακωρύχους», οι οποίοι παίζουν καλύτερη μπάλα τις δυο τελευταίες αγωνιστικές. Κόντρα στην Άρσεναλ κράτησαν για ένα ημίχρονο σχετικά άνετα, είχαν και δοκάρι, όμως τελικά δε τα κατάφεραν. Το ματς με τη Νόριτς είναι πολύ κομβικό, η νίκη είναι μονόδρομος και η ομάδα αναμένεται με επιθετικό σχήμα. Τιμωρίες υπάρχουν για τους Λασέλ και Ρίτσι.

ΝΟΡΙΤΣ: Πολύ ανεβασμένη είναι το τελευταίο διάστημα η Νόριτς, η οποία για πρώτη φορά φέτος έφτασε τα 3 αήττητα σερί ματς, έχοντας δυο νίκες και μια ισοπαλία. Με τη Γουλβς τη περασμένη αγωνιστική είχε τις φάσεις και τη κατοχή, όμως η μπάλα δεν έλεγε να μπει μέσα. Θα πάνε στο Νιούκαστλ αρχικά για να συνεχιστεί το σερί και αν την ευνοήσουν οι φάσεις, θα ψάξει και το 2ο σερί διπλό. Ο Σμιθ είδε τον στόπερ Καμπάκ να μπαίνει στην αποστολή, ενώ θα λείψει ο σημαντικός χαφ Νόρμαν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το ματς είναι πολύ σημαντικό και για τις δυο ομάδες. Νιουκάστλ και Νόριτς είναι δυο από τις τρεις ομάδες της ουράς και όποια χάσει σήμερα θα μπει άμεσα σε περιπέτειες. Οι γηπεδούχοι παίζουν καλύτερα, το ίδιο όμως και τα «καναρίνια». Πάμε στο γκολ-γκολ του 1.76 από τον Stoiximan.

Στοιχηματικές εταιρίες με παμεστιχιμα καζινο στον Άρχοντα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top