ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΥΓΕΙΑ

Αναστέλλονται τα Johnson & Johnson σε Μεσολόγγι και Αγρίνιο

bufquybpyc60a26098bf640
Αναστέλλεται η χορήγηση των εμβολίων της Johnson & Johnson κατά της covid-19 στο Νοσοκομείο Αγρινίου. Η εξέλιξη είναι χθεσινη και για την απόφαση αυτή ενημερώθηκε η διοίκηση του Νοσοκομείου Αγρινίου από την 6η ΥΠΕ.

Για τα προγραμματισμένα ραντεβού των επόμενων δύο ημερών αναμένεται να γίνουν, πάντως, κανονικά οι εμβολιασμοί με το συγκεκριμένο μονοδοσικό εμβόλιο. Θα σταματήσουν από τις 19/5, ημέρα Τετάρτη.

Η απόφαση αυτή φέρεται να σχετίζεται με τις προθέσεις της Κυβέρνησης να χρησιμοποιήσει τα εμβόλια της Johnson & Johnson για τους κατοίκους και εργαζόμενους στα νησιά.

Η ανακοίνωση του διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου Α. Τσώλη αναφέρει τα ακόλουθα:

Σας ενημερώνουμε ότι, κατόπιν εντολής του  Υπουργείου Υγείας, αναστέλλονται από 19/5/2021 οι εμβολιασμοί με το εμβόλιο της Johnson & Johnson στο Νοσοκομείο Αγρινίου μέχρι νεωτέρας.

Μετά το Νοσοκομείο Αγρινίου, έγινε γνωστό ότι οι εμβολιασμοί με το σκεύασμα της Johnson & Johnson αναστέλλονται και στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου από 19/5.

Η σχετική ενημέρωση:

Από την Διοίκηση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου ανακοινώνεται ότι μετά από σχετική εντολή του Υπουργείου Υγείας από Τετάρτη 19/05/2021 αναστέλλονται οι εμβολιασμοί με το εμβόλιο Johnson στο Νοσοκομείο μας μέχρι νεωτέρας.

You may also like

Comments are closed.