ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Αναβάθμιση και εκσυγχρονισμός για το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων

Facebook
Twitter

Μετά και την ολοκλήρωση των απαραίτητων διαβουλεύσεων, από την Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, ανακοινώθηκε η επαναδημοπράτηση του διαγωνισμού για το έργο «Αναβάθμιση και εκσυγχρονισμός των εγκαταστάσεων του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων», προϋπολογισμού 22,63 εκατ. ευρώ.Η σχετική απόφαση που ελήφθη από την Οικονομική επιτροπή της Π.Δ.Ε. έλαβε υπόψη και τα σχόλια των ενδιαφερομένων τα οποία και κατατέθηκαν δημόσια κατά την ανοιχτή διαβούλευση που πραγματοποίησε τον Φεβρουάριο.Μετά την δημοσίευση της σχετικής προκήρυξη, η προθεσμία υποβολής ενδιαφέροντος στο Τμήμα Προμηθειών Διαχείρισης Υλικού και Υποδομών της Π.Δ.Ε. έληξε τη Δευτέρα 11 του μηνός και η αποσφράγιση των προσφορών επρόκειτο να γίνει, ηλεκτρονικά, αυτή την Παρασκευή 15/7/2022 ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 π.μ. από την αρμόδια επιτροπή αξιολόγησης.
Η αποσφράγιση πήρε τελικά παράταξη 30 ημερών και θα γίνει στις 19 Αυγούστου 2022 ημέρα Παρασκευή και ώρα 11 πμ. Ο λόγος είναι ότι εταιρείες που επιθυμούν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό υπέβαλαν ερωτήματα σχετικά με την διακήρυξη προμηθειών εντός της σχετικής προθεσμίας που είχε τεθεί (2/7/2022).Η αρμόδια υπηρεσία Προμηθειών της Περιφέρειας ανέλαβε την υποχρέωση να απαντήσει στα ερωτήματα προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι, όπως ορίζει ο νόμος, να αναπροσαρμόσουν τις προσφορές τους.
Υπενθυμίζεται ότι ο σχετικός διαγωνισμός περιλαμβάνει την αντικατάσταση των δύο κύριων αναβατήρων «Αχιλλέας» και «Στύγα» με νέους αποσυμπλεκόμενους αναβατήρες (καμπίνες κλειστού τύπου 10 θέσεων και ανοιχτά καρεκλάκια 6 θέσεων). Παράλληλα, έχει προγραμματιστεί η πλήρης ανακατασκευή του πέτρινου κτιρίου που βρίσκεται στην τοποθεσία «Βαθειά Λάκκα» ώστε να χρησιμοποιηθεί ως νέος χώρος εστίασης για τους επισκέπτες και χιονοδρόμους του κέντρου καθώς και η εγκατάσταση συστήματος ηλεκτρονικού εισιτηρίου για όλους τους αναβατήρες με παράλληλη ηλεκτρονική πώληση εισιτηρίων για το κοινό.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top