ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Αναβλήθηκε και επίσημα ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης

Facebook
Twitter
Ο κορονοϊός συνεχίζει να ταλαιπωρεί τον αθλητισμό, με το παιχνίδι του Ολυμπιακού απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης να αναβάλλεται λόγω των νέων κρουσμάτων που εντοπίστηκαν στο «στρατόπεδο» των «ερυθρόλευκων».

Το ματς των Πειραιωτών κόντρα στους «Αρκάδες» για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, ήταν προγραμματισμένο για σήμερα (09/01) στις 19:30.

Τα νέα κρούσματα που εντοπίστηκαν στον Ολυμπιακό αφορούν ποδοσφαιριστές της ομάδας, αλλά και μέλη του προπονητικού επιτελείου. Υπενθυμίζουμε πως οι Πειραιώτες στις 04/01 είχαν ανακοινώσει πως υπήρχαν τέσσερα κρούσματα σε ποδοσφαιριστές της ομάδας, τα οποία αυξήθηκαν πλέον πάνω από τα επτά, ξεπερνώντας το «όριο αναβολής» με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Οι «ερυθρόλευκοι» ενημέρωσαν άμεσα και η διοργανώτρια αρχή πήρε άμεσα απόφαση για αναβολή του ματς.

Αυτό είναι το πέμπτο παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής που αναβλήθηκε λόγω κορονοϊού. Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις ήταν οι εξής:

Ιωνικός Νικαίας – Απόλλων Σμύρνης

Παναιτωλικός – Λαμία

Άρης – Ατρόμητος

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Η ανακοίνωση της Super League:

«Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή των αγώνων, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League».

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top