ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Ανδραβίδα: Ένα μαξιλάρι φέρεται να χρησιμοποίησε για σιγαστήρα ο δράστης

nncgferzcd62264da52927e

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για την τετραπλή δολοφονία στην Ανδραβίδα έρχονται στο φως της δημοσιότητας.
Σύμφωνα με έγκυρες αστυνομικές πηγές που επικαλείται το low and order ο 60χρονος δολοφόνος έβαλε στο πρόσωπο της 37χρονης μητέρας ένα μαξιλάρι, της κόλλησε το πιστόλι στο κεφάλι και την πυροβόλησε μια φορά.

Οπως αναφέρουν έμπειροι αξιωματικοί χρησιμοποίησε το μαξιλάρι ως σιγαστήρα για να μην ακουστεί ο θόρυβος, ενώ τον σύζυγό της τον πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι για να είναι σίγουρος για το αποτέλεσμα. Από την έρευνα οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, προκύψει ότι ο μακελάρης πυροβόλησε το ζευγάρι στο κρεβάτι την στιγμή που κοιμόταν.

Αντίθετα ο 60χρονος φονιάς ισχυρίστηκε ότι ο 32χρονος Αλβανός του επιτέθηκε και σκότωσε πρώτα τον ίδιο και μετά την γυναίκα του. ” Είχαμε τσακωθεί στο τηλέφωνο, και πήγα στο σπίτι να λύσουμε τις διαφορές.

Του ζήτησα να φύγουν από το σπίτι, αλλά αρνήθηκε και μου επιτέθηκε. Τότε αντέδρασα έβγαλα το πιστόλι από το τσαντάκι και τους σκότωσα” ανέφερε ο μακελάρης. Για τον τρόπο που δολοφόνησε τα δύο ανήλικα παιδιά, όπως είχε αποκαλύψει το L&O, δεν θέλησε να δώσει εξηγήσεις παρά μόνο αρκέστηκε να πει” δεν θέλω να θυμάμαι. Δεν χωράει συγχώρεση γι’ αυτό “.

Οι αστυνομικοί εκτός από το φονικό όπλο που πρώτο το L&O είχε αποκαλύψει ότι βρέθηκε, εντόπισαν και το μπουφάν που φορούσε ο κατηγορούμενος το απόγευμα του τετραπλού φονικού. Κάμερα ασφαλείας τον είχε καταγράψει για 1,5 λεπτό όταν πήγαινε στο σπίτι της οικογένειας από την Αλβανία. Από τον σωματότυπο οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου, κατάλαβαν ότι ο ύποπτος είναι ο 60χρονος και τον αναζήτησαν από την πρώτη στιγμή στο σπίτι του, αλλά έλειπε. Αξιοποιώντας πληροφορίες έφτασαν στα ίχνη του, και όταν έκανε το λάθος και επέστρεψε από την Πάτρα στην Ανδραβίδα, τον μπλόκαραν με οχήματα της αστυνομίας και αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Αχαϊκή πρωτεύουσα. Για έξι χιλιόμετρα τον ακολουθούσαν περιπολικά της αστυνομίας στην εθνική οδό, και όταν έφτασαν κοντά στο στάδιο κλιμάκιο της ΟΠΚΕ του έστειλε μπλόκο. Όταν ο δράστης είδε τους πάνοπλους αστυνομικούς, φοβήθηκε για την ζωή του και έβγαλε τα χέρια του από το παράθυρο του αγροτικού και παραδόθηκε.

You may also like

Comments are closed.