ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Ανδραβίδα: Ομολόγησε ο συλληφθείς για την τετραπλή δολοφονία

Facebook
Twitter
Τη δολοφονία τεσσάρων μελών οικογένειας στην Ανδραβίδα φέρεται να ομολόγησε ο 60χρονος, ο οποίος είχε προσαχθεί για την υπόθεση, σύμφωνα με την ΕΡΤ και τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Κατά τη δημόσια τηλεόραση, επειδή έχει παρέλθει το αυτόφωρο αναμένεται η έκδοση εντολής του Εισαγγελέα για να περάσει την πόρτα του ανακριτή Αμαλιάδας.

Ο 60χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε αργά χθες το βράδυ στην Πάτρα, έπειτα από μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας, προσήχθη αρχικά στην αστυνομική διεύθυνση Αχαΐας. Ο προσαχθείς παρέμεινε όλο το βράδυ στο αστυνομικό μέγαρο της οδού Ερμού και σήμερα το πρωί μεταφέρθηκε στον Πύργο.

Στο μεταξύ, το αγροτικό αυτοκίνητο με το οποίο κινήθηκε χθες το βράδυ ο 60χρονος από περιοχή της Ηλείας στην Πάτρα, ερευνάται από αστυνομικούς του εγκληματολογικού γραφείου της Ασφάλειας Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος εντοπίστηκε τις βραδινές ώρες χθες Παρασκευή σε περιοχή της Ηλείας και αμέσως τέθηκε υπό παρακολούθηση από την αστυνομία.

Στην συνέχεια αστυνομικοί ακολουθούσαν το αυτοκίνητό του κατά τη διάρκεια της διαδρομής του προς την Πάτρα, ενώ παράλληλα είχαν κινητοποιηθεί άλλες αστυνομικές δυνάμεις.

Όταν ο 60χρονος έφθασε στην Πάτρα, κατευθύνθηκε προς την λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου.

Στο ύψος του Παμπελοποννησιακού σταδίου, οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο σταμάτησαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 60χρονος και τον προσήγαγαν στην αστυνομική διεύθυνση.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top