ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Ανδρέας Λοβέρδος: Δεν έχω μεγάλες επιτυχίες στον ρόλο του πατέρα – Τα παιδιά παραπονιούνται έντονα

Facebook
Twitter
Loverdos-1

Για τον ρόλο… του πατέρα κλήθηκε να μιλήσει το βράδυ της Δευτέρας, ο Ανδρέας Λοβέρδος στην εκπομπή «Στιγμές» του Μάνου Νιφλή.

Ο πρόεδρος του κόμματος «Δημοκράτες» αναφέρθηκε στα παιδιά του λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν «είχε μεγάλες επιτυχίες», τονίζοντας παράλληλα πως «παραπονιούνται έντονα».

«Δεν είχα επιτυχίες. Δεν είμαι εντάξει. Δηλαδή, τα παιδιά παραπονιούνται, εύλογα. Το θέμα είναι ότι όταν κάποιος πολιτικός, ο οποίος από ένα σημείο και μετά είναι και δικηγόρος, δεν έχει χρόνο. Κι εγώ όταν δεν ήμουν δικηγόρος και ήμουν πολιτικός, ήμουν πολύ πολιτικός. Ενοχλούσε πάρα πολύ το κινητό. Πάρα πολύ. Δηλαδή, το έβλεπαν κι ήθελαν να το πετάξουν, γιατί το κινητό χτυπούσε συνέχεια. Δεν μπορεί να είσαι υπουργός και να πετάς το κινητό. Αν συμβεί κάτι που θα είσαι εσύ;», είπε.

«Δεν ανταποκρίθηκα κατά τα οφειλόμενα σ’ έναν πατέρα. Ποτέ δεν παράτησα, ακόμα και στη διάσταση, στην οποία είμαι, τα παιδιά μου, αλλά δεν ήμουν αυτό που ήθελαν. Ο πολιτικός έχει δύσκολη ζωή», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top