ΚΟΣΜΟΣ

Andrew Tate: Σάλος από τη σύλληψή του για εμπορία ανθρώπων και βιασμό

Ρουμάνοι εισαγγελείς ζητούν την παράταση της κράτησης του πρώην kickboxer και διαδικτυακή προσωπικότητα Andrew Tate κατά 30 ημέρες

tate

Ρουμάνοι εισαγγελείς ζητούν την παράταση της κράτησης του πρώην kickboxer και διαδικτυακή προσωπικότητα Andrew Tate κατά 30 ημέρες.

Ο Andrew Tate συνελήφθη την Πέμπτη ως ύποπτος για εμπορία ανθρώπων, βιασμό και συγκρότηση ομάδας οργανωμένου εγκλήματος. Ο ίδιος αρνήθηκε να σχολιάσει, αλλά ο δικηγόρος του επιβεβαίωσε ότι έχει τεθεί υπό κράτηση.  Παράλληλα, συνελήφθη ο αδελφός του και ακόμα δύο άτομα.

Οι τέσσερις ύποπτοι φαίνεται ότι δημιούργησαν μια οργανωμένη εγκληματική ομάδα με σκοπό τη στρατολόγηση, τη στέγαση και εκμετάλλευση γυναικών αναγκάζοντάς τες να δημιουργήσουν πορνογραφικό περιεχόμενο που θα κατέληγε σε εξειδικευμένους ιστότοπους” σύμφωνα με τους ρουμάνους εισαγγελείς.

Οι εισαγγελείς είπαν ότι εντόπισαν έξι γυναίκες – θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης από τους υπόπτους. Ο Tate έχει κατά το παρελθόν δηλώσει ότι οι γυναίκες είναι εν μέρει υπεύθυνες για τον τυχόν βιασμό τους και ότι ανήκουν σε άνδρες.

You may also like

shutterstock 1133201540 ΚΟΣΜΟΣ

Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν διέταξαν τα ιδιωτικά πανεπιστήμια να μην δεχτούν γυναίκες στις εισαγωγικές εξετάσεις

Το υπουργείο Ανώτερης Εκπαίδευσης του Αφγανιστάν, που διοικείται από τους Ταλιμπάν, διέταξε τα ιδιωτικά πανεπιστήμια στη χώρα να μην ...

Comments are closed.

More in:ΚΟΣΜΟΣ