Ανείπωτη τραγωδία στη Λευκωσία: Υπέκυψε στα τραύματά του 4χρονο αγοράκι μετά από πτώση από τον 6ο όροφο

Στο πένθος έχει βυθιστεί η κυπριακή πρωτεύουσα έπειτα από τον αδόκητο χαμό ενός 4χρονου αγοριού, το οποίο έχασε τη ζωή του το απόγευμα του Σαββάτου 12 Σεπτεμβρίου 2026, πέφτοντας στο κενό από τον έκτο όροφο κτηρίου στην περιοχή της Έγκωμης στη Λευκωσία.

Το παιδί, με καταγωγή από τη Νέα Γουινέα, βρισκόταν στο διαμέρισμα όταν, κάτω από συνθήκες που παραμένουν υπό πλήρη διερεύνηση, έπεσε από το παράθυρο του 6ου ορόφου, με αποτέλεσμα να υποστεί βαρύτατα τραύματα.

- Διαφήμιση -

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα διασώστες και ασθενοφόρο, μεταφέροντας το παιδάκι εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στον χώρο της τραγωδίας επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της κυπριακής Αστυνομίας, οι οποίες πραγματοποιούν εξονυχιστικές έρευνες και αυτοψία για να αποσαφηνιστούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του δυστυχήματος.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Google Logo Προσθήκη του Politeianews.gr στην Google

Ροή Ειδήσεων

Οι ειδησεις σημερα

Δείτε επίσης

Σχετικο περιεχομενο
spot_img