ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Ανέβηκαν οι θερμοκρασίες και οι celebrities έβαλαν τα μαγιό τους

Facebook
Twitter

Ο καύσωνας καλά κρατεί στη χώρα μας, με τις θερμοκρασίες να διατηρούνται τις τελευταίες μέρες σε πολύ υψηλά επίπεδα, αγγίζοντας τοπικά χθες τους 41 βαθμούς Κελσίου. Δεν ήταν τυχαίο, λοιπόν, που στο Instagram της εγχώριας showbiz «έβρεξε» μαγιό.

Ηθοποιοί, παρουσιάστριες, μοντέλα και τραγουδίστριες επέλεξαν sexy μπικίνι ή αποκαλυπτικά ολόσωμα και αναζήτησαν λίγη δροσιά κοντά σε παραλίες και πισίνες. Ωστόσο οι followers τους «τσουρουφλίστηκαν» βλέποντας τις extra hot εμφανίσεις τους. Διότι, όπως και να το κάνουμε, η ζέστη που προκαλεί ο καύσωνας «παλεύεται» με τη βοήθεια ενός καλού κλιματιστικού. Η εσωτερική φλόγα που… ανάβει όμως στη θέα ενός καλλίγραμμου ημίγυμνου κορμιού πώς να «παλευτεί» στους 41 βαθμούς Κελσίου;

Μαρία Σολωμού

«Λίγο πριν βουτήξει ο ήλιος στη Σαντορίνη» έγραψε η Μαρία Σολωμού κάτω από τούτη τη «θανατηφόρα» -εν μέσω καύσωνα- φωτογραφία που πόσταρε, στην οποία φαίνεται η ίδια βουτηγμένη στην άμμο.

φ3 94

Εριέττα Μανούρη

Καλοκαιρινό, «μπικινάτο» mood από την Εριέττα Μανούρη. Η «Σεμίνα» του «Σασμού» είναι κορμάρα, και ο «Νικηφόρος» των «Αγριων μελισσών», κατά κόσμον Αναστάσης Ροϊλός, πολύ τυχερός που την έχει δίπλα του.

φ8 8

Ευγενία Σαμαρά

«Η Γριά η βάθρα έχει το ζουμί» έγραψε με χιούμορ η Ευγενία Σαμαρά δίπλα σε τούτη τη sexy φωτογραφία που πόσταρε στον λογαριασμό της, όπου φαίνεται να χαλαρώνει μέσα σε μια από τις βάθρες (λίμνες) της Σαμοθράκης.

φ9 5

Βάσω Γουλιελμάκη

Μπορεί η Βάσω Γουλιελμάκη να μην έγινε τελικά φωτομοντέλο, όπως επιθυμούσε κάποτε για αυτήν η μεγαλύτερη αδελφή της, αλλά είναι σίγουρο πως πολλά φωτομοντέλα θα «σκότωναν» για τέτοιο κορμί στα 52 τους!

φ5 25

Κατερίνα Καινούργιου

Τι κι αν είναι παρουσιάστρια; Η Κατερίνα Καινούργιου διαθέτει αναλογίες μοντέλου. Γι’ αυτό λοιπόν φόρεσε και τούτο το μαύρο ολόσωμο μαγιό με άνοιγμα στην κοιλιά, που αναδεικνύει το γραμμωμένο της κορμί. Γιατί μπορεί!

Δημοφιλείς ειδήσεις  Ο δύσκολος αγώνας που δίνει ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς για την υγεία του

φ7 12

Εύη Ιωαννίδου

Κάποιοι τη θαύμασαν για τη λεπτή σιλουέτα της και το μικροσκοπικό μπικίνι. Άλλοι όμως βρήκαν την Εύη Ιωαννίδου υπερβολικά αδύνατη και τη συμβούλευσαν να φάει λίγο παραπάνω και να προσέχει.

φ6 22

Έλενα Ασημακοπούλου

Ποιος είπε ότι ένα διαζύγιο φέρνει πάντα δυστυχία; Δείτε την Ελενα Ασημακοπούλου! Χωρισμένη μεν, ανανεωμένη δε, απολαμβάνει τις διακοπές της σε σουίτα πολυτελούς καταλύματος με ιδιωτική πισίνα στην Πάρο.

φ1 2022 07 26T121027.716

Ρία Αντωνίου

Ακόμη και σε νυχτερινή λήψη η Ρία Αντωνίου ανεβάζει τη θερμοκρασία. Εκανε πολύ καλά λοιπόν που γιόρτασε τα γενέθλιά της υπό το φως του φεγγαριού, διότι υπάρχουν και πολλοί καρδιοπαθείς που την ακολουθούν στα social.

φ4 49

Αθηνά Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου βαρέθηκε να πηγαίνει συνέχεια στη Μύκονο κι έτσι έκανε ένα break από το «πριγκιπάτο», επιλέγοντας την Ικαρία. Εκεί φωτογραφήθηκε «τέρμα» μαυρισμένη με πορτοκαλί μπικίνι και… κόλασε!

φ2 2022 07 26T121028.500

Ελένη Φουρέιρα

«Απολαύστε τη θέα» προέτρεψε τους followers της η Ελένη Φουρέιρα, ανεβάζοντας φωτογραφίες της με μαγιό. Η τραγουδίστρια αναφερόταν, φυσικά, στη θέα του τοπίου. Μόνο fans της επικεντρώθηκαν στη… θέα της ίδιας!

φ10 3

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top