ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αγγελόπουλος για το νέο «σπίτι» της ΑΕΚ: «Είναι συγκινητικό, ξοδέψαμε πολύ χρόνο και πολλά χρήματα»

aggelopoulos aek
Η ΑΕΚ μπήκε με το «δεξί» στο νέο της γήπεδο στα Άνω Λιόσια, επικρατώντας της Λάρισας με 81-69 και ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης, Μάκης Αγγελόπουλος, μίλησε περί του συγκεκριμένου θέματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάκη Αγγελόπουλου:

«Είναι πολύ συγκινητικό αυτό, μετά από 97 χρόνια να αποκτήσουμε μια μόνιμη έδρα. Ταλαιπωρηθήκαμε πάρα πολύ, ξοδέψαμε πάρα πολλά χρήματα, πάρα πολύ χρόνο. Απίστευτη η ταλαιπωρία με την γραφειοκρατία, αλλά ευτυχώς τα καταφέραμε και είμαστε σήμερα εδώ. 

Είμαστε σε μια περιοχή που έχει πάρα πολλούς φίλους της ΑΕΚ, εδώ θα χτίσουμε το κοινό μας. Στην τελική του μορφή θα το δούμε σε τρεις με έξι μήνες σε ό,τι αφορά στην αρένα. Έχουμε επίσης σχέδια για τον περιβάλλοντα χώρο, θα γίνει κι εκεί μια επένδυση. Δημιουργούμε στην ουσία ένα νέο προορισμό. Το γήπεδο είναι το τελευταίο από τα πράγματα που είχαμε υποσχεθεί να κάνουμε.

Η ομάδα μας, όπως ξέρετε, τα τελευταία χρόνια νομίζω ότι έχει προσφέρει τα περισσότερα απ’ όλους στο ελληνικό μπάσκετ. Έχουμε φέρει τους δυο τελευταίους διεθνείς τίτλους στη χώρα, έχουμε χρηματοδοτήσει δύο διεθνείς διοργανώσεις, που δεν το έχει κάνει κανείς άλλος στην Ελλάδα, που προέβαλλαν τη χώρα. Μέσα σε συνθήκες κορονοϊού και lockdown δεν κάναμε πίσω και προχωρήσαμε την επένδυση για το γήπεδο. Έχουμε κάνει ό,τι καλύτερο μπορούσαμε, τόσο για την ομάδα μας όσο και για το ελληνικό μπάσκετ.

Το αγωνιστικό θα μας απασχολήσει σίγουρα. Έχουμε στο πλάνο να κάνουμε κάποιες κινήσεις, είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους. Ξεκινήσαμε όχι και τόσο καλά με μια ήττα εκτός προγράμματος, αλλά έχω μεγάλη εμπιστοσύνη σε προπονητή, παίκτες, αλλά και τις κινήσεις που θα γίνουν».

You may also like

Comments are closed.