ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Ανήλικοι έκαναν 21 κλοπές και απόπειρες στην Αιτωλοακαρνανία

Facebook
Twitter

Τα καταστήματα και τα περίπτερα στην Αιτωλοακαρνανία «χτυπούσαν» τα έξι μέλη μιας σπείρας που μετακινούνταν με κλεμμένα οχήματα, τέσσερα από τα οποία είναι ανήλικοι. Από τις 21 κλοπές που έκαναν, είχαν αρπάξει αλκοολούχα ποτά και πλήθος καπνικών προϊόντων και ειδών διατροφής, συνολικής αξίας 12.000 ευρώ.

Τα μέλη της συμμορίας έκλεβαν από το Νοέμβριο ως τον Δεκέμβριο του 2023 αυτοκίνητα από το Αγρίνιο και γειτονιές περιοχές και πήγαιναν με αυτά σε άλλες περιοχές όπου παραβίαζαν με λοστούς τα καταστήματα και τα περίπτερα. Μετά τις διαρρήξεις, εγκατέλειπαν τα κλεμμένα οχήματα σε κοντινά σημεία.

Όμως, άφησαν αποτυπώματα σε αυτά κι έτσι οι τέσσερις ανήλικοι ηλικίας 17, 16, 16 και 14 χρόνων και οι δυο ενήλικοι συνεργοί τους ταυτοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αγρινίου. Ως τώρα, εξιχνιάστηκαν τέσσερις κλοπές και οκτώ απόπειρες κλοπής οχημάτων, καθώς και πέντε διαρρήξεις και τέσσερις απόπειρες σε καταστήματα.

Σε βάρος των έξι δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος και σε βάρος των γονέων των ανηλίκων για παραμέληση της εποπτείας τους, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top