11χρονος στη Ρόδο ανέβασε βίντεο στο Tik Tok ότι δήθεν τον απήγαγαν

Facebook
Twitter

Ένας 11χρονος ανήλικος στη Ρόδο κατάφερε να αναστατώσει για τα καλά τις αρμόδιες αστυνομικές υπηρεσίες του νησιού, καθώς ανάρτησε για πλάκα στο Tik Tok, ότι τον είχαν απαγάγει και ότι κινδύνευε!

Το γεγονός έγινε αμέσως αντιληπτό από την ειδική ομάδα του Σώματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην Αθήνα, οι οποίοι μέσα σε ελάχιστα λεπτά επικοινώνησαν με συναδέλφους τους στη Ρόδο και μισή περίπου ώρα μετά την ανάρτηση, ομάδα ειδικών αστυνομικών της Ρόδου, με επικεφαλής αξιωματικό, κατάφερε να φθάσει στο σπίτι όπου διέμενε το παιδί (έγινε εντοπισμός με βάση το ηλεκτρονικό του αποτύπωμα) και αφού ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα, έκαναν έφοδο.

Πραγματοποιήθηκε έρευνα σε όλους τους χώρους του σπιτιού, ώστε να επιβεβαιωθεί αν το παιδί πράγματι κινδύνευε και ο εισαγγελέας εξήγησε στα υπόλοιπα έκπληκτα μέλη της οικογένειας το λόγο της εφόδου. Ο 11χρονος παραδέχτηκε ενώπιον των αστυνομικών ότι έκανε μια αθώα πλάκα, όπως είπε χαρακτηριστικά, χωρίς να θέλει να αναστατώσει κανέναν και η υπόθεση είχε αίσιο τέλος.

Ωστόσο, οι αρμόδιοι αστυνομικοί αναμένεται να σχηματίσουν δικογραφία  σε βάρος της οικογένειας, για άσκοπη κινητοποίηση των αρχών.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top