ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Άννα Μαστοράκου για τις Πανελλήνιες: «Ένας όμορφος αγώνας ξεκινάει»

ΑΝΝΑ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ

Σε δήλωσή της με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων, η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Αχαΐας, με το Νεκτάριο Φαρμάκη, Άννα Μαστοράκου, αναφέρει:

«Ένας όμορφος αγώνας ξεκινάει από την Πέμπτη 1η Ιουνίου για τους μαθητές και τις μαθήτριες που δίνουν Πανελλήνιες εξετάσεις για την εισαγωγή τους στα ανώτατα και ανώτερα ιδρύματα της χώρας.

Πρόκειται για την κορύφωση μιας μεγάλης προσπάθειας που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια με πρωταγωνιστές τα παιδιά μας και συμπαραστάτες τους γονείς τους.

Από την πλευρά μου, εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες και να πετύχουν στις σχολές της αρεσκείας τους.

Το μήνυμα που θέλω, επίσης, να στείλω σε όλους τους νέους και τις νέες της χώρας μας είναι ότι η ζωή τώρα ανοίγεται μπροστά τους και ότι στην πορεία που θα ακολουθήσουν θα συναντήσουν πολύ πιο απαιτητικές καταστάσεις από τις Πανελλήνιες εξετάσεις. Αυτή η μικρή εμπειρία, όμως, θα τους δώσει δύναμη για να ανοίξουν φτερά και να πετάξουν στο μέλλον τους με αισιοδοξία και γνώση για το πώς θα διαχειρίζονται δύσκολες καταστάσεις.

Ευχόμαστε, λοιπόν, καλή επιτυχία, ενώ θα πρέπει να δώσουμε κι ένα πολύ μεγάλο μπράβο στις οικογένειες των παιδιών για τη συνεχή υποστήριξη.

Είμαστε δίπλα σας! Το αύριο τώρα ξεκινάει!».

You may also like

Comments are closed.