ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Άννα Βίσση: Νέο look… ίδια με την κόρη της, Σοφία

Facebook
Twitter
Η Άννα Βίσση είναι καλλιτέχνης με όλη τη σημασία της λέξης. Δεν «κλειδώνει» σε στερεότυπα, δεν ακολουθεί τις νόρμες, πειραματίζεται και τολμάει. Ειδικά στην εμφάνισή της.

Αποκλείεται να μη θυμάσαι ότι έχει αλλάξει το χρώμα μαλλιών της πολλές φορές. Τα έχει βάψει μαύρα, τα έχει βάψει κόκκινα, χάλκινα, ενώ εδώ και καιρό διατηρεί ένα ανοιχτό ξανθό χρώμα στα μαλλιά. Το μόνο που δεν είχε κάνει εδώ και χρόνια ήταν να κόψει τα μαλλιά της ή έστω να αλλάξει κούρεμα. Είχε για καιρό ένα κούρεμα φιλαριστό και μεσαίου μήκους, το οποίο όμως εδώ και λίγες μέρες… αποτελεί παρελθόν. Γιατί πια η απόλυτη Ελληνίδα star κυκλοφορεί με ένα haircut που την κάνει να μοιάζει πολύ με την κόρη της, Σοφία Καρβέλα.

Το νέο κούρεμα της Άννας Βίσση που είναι η τάση της δεκαετίας

Η Άννα Βίσση εμφανίστηκε πριν μερικές ημέρες στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Η τρελή του Σαγιό» με νέο look, που της έκανε να δείχνει εντελώς ανανεωμένη και φρέσκια. Τι έκανε στην εμφάνισή της; Η τραγουδίστρια έκοψε τα μαλλιά της σε ένα καρέ που φτάνει μέχρι τους ώμους, με χωρίστρα στο πλάι και φιλάρισμα.

Το συγκεκριμένο κούρεμα είναι top τάση τα τελευταία 3 χρόνια και αναμένεται να μας απασχολήσει και το επόμενο διάστημα. Ο λόγος; Αφαιρεί χρόνια, κάνει πιο φρέσκο το look και είναι εύκολο στο styling.

Η ομοιότητα με τη Σοφία Καρβέλα

Το νέο καρέ της Άννας Βίσση θυμίζει πολύ το κούρεμα της κόρης της, Σοφίας Καρβέλα. Η 39χρονη fashion stylist, εδώ και καιρό έχει καρέ τα μαλλιά της, και σχεδόν στο ίδιο χρώμα με τη μητέρα της. Η μόνη διαφορά τους είναι στο στυλ του κουρέματος.

Η Σοφία Καρβέλα έχει συμμετρικό καρέ, ολόισιο, ενώ η Άννα Βίσση έχει αφέλειες και layers, δηλαδή έντονο φιλάρισμα που δίνει όγκο στα μαλλιά.

πηγή queen.gr
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top