ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άνω Λιόσια: Ανάστατοι οι κάτοικοι μετά από νέο περιστατικό με αδέσποτη σφαίρα έξω από νηπιαγωγείο – Καθημερινοί οι πυροβολισμοί

SFAIRA 1068x601 1
Ένα νέο περιστατικό με αδέσποτη σφαίρα έξω από νηπιαγωγείο στα Άνω Λιόσια εντείνει την ανησυχία των κατοίκων της περιοχής.

Το νέο συμβάν αποκαλύπτεται μόλις δέκα ημέρες μετά τον εντοπισμό σφαίρας στον βρεφονηπιακό σταθμό του ΟΑΕΔ στην ίδια περιοχή.

Τη βολίδα σφαίρας εντόπισε μία μητέρα στο πάρκινγκ του νηπιαγωγείου, σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου μέτρου από την αυλή όπου παίζουν παιδιά.

«Την Παρασκευή βρήκαμε τη σφαίρα, αναστατωθήκαμε, την πήραμε και την πήγαμε στην Αστυνομία. Ακούμε κάθε μέρα πυροβολισμούς» λέει στην κάμερα της ΕΡΤ πατέρας παιδιού, κάτοικος της περιοχής.

«Εννοείται ότι ανησυχώ αλλά αφού δε λαμβάνουν μέτρα, τι μπορεί να κάνει ένας γονιός;» αναρωτιέται στις δηλώσεις του άλλος κάτοικος των Άνω Λιοσίων.

«Δεν ξέρεις τι θα γίνει την επόμενη ημέρα, ζεις με το φόβο» λέει μητέρα άλλου παιδιού.

Η αστυνομική έρευνα έδειξε ότι η σφαίρα προήλθε από εννιάρι πιστόλι, το οποίο εκτιμάται από τις Αρχές ότι ανήκει σε κάτοικο της περιοχής που πυροβολούσε στο αέρα.

Μετά τον εντοπισμό της σφαίρας αστυνομικοί της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής πραγματοποίησαν έφοδο σε σπίτι στα Άνω Λιόσια.

Κατά την έρευνα εντοπίστηκαν:

  • 1 πιστόλι
  • 2 τυφέκια
  • 5 γεμιστήρες
  • 17 σφαίρες

Ο κάτοχος των όπλων συνελήφθη, ενώ τα ευρήματα εξετάζονται στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, χωρίς μέχρι στιγμής να συνδέονται με την αδέσποτη σφαίρα στο νηπιαγωγείο.

You may also like

Comments are closed.