ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανοιχτή συγκέντρωση Παπανδρέου στην Άρτα

papandreou
Πολυπληθής και δυναμική ήταν η ανοικτή συγκέντρωση οπαδών και φίλων του στην Άρτα, στην οποία μίλησε το πρωί του Σαββάτου ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Παπανδρέου.

Μίλησε για την ανάγκη μετασχηματισμού της Ελλάδας σε σύγχρονη, δυνατή και σοσιαλδημοκρατική χώρα που μόνο το νέο ΠΑΣΟΚ μπορεί, όπως είπε, να εγγυηθεί. Ο κ Παπανδρέου τόνισε ότι η πολιτεία οφείλει να  σέβεται τον πολίτη και ο πολίτης να απολαμβάνει σύγχρονες και ποιοτικές υπηρεσίες.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ άσκησε έντονη κριτική σε Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζοντας ότι τα χρόνια που η κυβέρνηση του  ΠΑΣΟΚ και ο ίδιος ως πρωθυπουργός, έδιναν σκληρές εθνικές μάχες στις ευρωπαϊκές αρένες τα τότε κόμματα της αντιπολίτευσης τους λιθοβολούσαν με μοναδικό στόχο να ρίξουν την κυβέρνηση. Και όταν το πέτυχαν, είπε ο κ. Παπανδρέου, και ανέλαβαν τα ηνία της χώρας έφεραν νέα μνημόνια με  δυσβάστακτη κατάσταση για τους Έλληνες.

You may also like

kyriakos mitsotakis berolino eurokinissi 1 ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Tο αποτύπωμα της επίσκεψης Ερντογάν, οι αυριανές ανακοινώσεις για την οπαδική βία και ο προϋπολογισμός

Μία νέα «σελίδα» στις ελληνοτουρκικές σχέσεις ανοίγει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, υπογράφοντας τη Διακήρυξη Φιλίας με τον Ταγίπ Ερντογάν και καθοδηγώντας τα επόμενα ...

Comments are closed.