ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανοίγουν οι βρεφονηπιακοί σταθμοί στις 17 Μαΐου

paidikoi stathmoi
 Το άνοιγμα των βρεφονηπιακών σταθμών στις 17 Μαΐου, ανακοίνωσε η κ. Βάνα Παπαευαγγέλου κατά την ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας για την πορεία της πανδημίας, απαντώντας έτσι στις αιτιάσεις από γονείς και κόμματα, για την εν λόγω απόφαση.

Η κ. Παπαευαγγέλου υπενθύμισε πως βρέφη και μικρά παιδιά κάτω των 4 ετών δεν φορούν μάσκα. Αναφερόμενη στην αναβολή του ανοίγματός τους κατά μία εβδομάδα, είπε πως η απόφαση βασίστηκε στην επιφύλαξη των ειδικών να ανοίξουν όλες οι βαθμίδες ταυτόχρονα. «Έτσι περιοριστήκαμε αρχικά στο να ξεκινήσει η υποχρεωτική εκπαίδευση».

Οι εισηγήσεις της επιτροπής είναι πολύ προσεκτικές. «Προσπαθούμε να ζυγίζουμε κάθε απόφασή μας, με κύριο μέλημα τη δημόσια υγεία και την αποφυγή απώλειας ζωών».

Σε ότι αφορά άλλες δραστηριότητες, το μέλος της Επιτροπής είπε ότι προς το παρόν η τήρηση του ραντεβού στο λιανεμπόριο κρίνεται σημαντική, καθώς το μέτρο μειώνει σημαντικά τον συγχρωτισμό.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι στην επιτροπή, συζητήθηκε η συμμετοχή σε περισσότερες δραστηριότητες, όσων επιλέξουν να εμβολιαστούν.

You may also like

Comments are closed.

221203143152 kontaxis dikigoros kivotos ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Επίθεση σε κυβέρνηση και Ιερώνυμο από τους δικηγόρους του π. Αντωνίου – «Πέταξαν, παράνομα, στον δρόμο την οικογένεια του»

Την απομάκρυνση του πατρός Αντωνίου από όλες τις δομές της «Κιβωτού», σχολίασε ο ένας εκ των συνήγορών του, Θρασύβουλος ...