Ανθρωπιστική βοήθεια και Α. Κατσανιώτης – Επέβλεψε προσωπικά ο ίδιος την διαδικασία…

Facebook
Twitter

 

του Αχιλλέα Ροδίτη

Έγινε γνωστό και προκάλεσε συγκίνηση. Πενήντα τόνοι ανθρωπιστικής βοήθειας φορτώθηκαν, την Παρασκευή, σε πλοίο στο λιμάνι της Πάτρας για να ταξιδέψουν στην Τουρκία και τη Συρία και να καταλήξουν στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται από τον φονικό σεισμό που έπληξε τις χώρες σκορπίζοντας τον θάνατο σε πολλές χιλιάδες ατόμων.

Πέρα από τη συγκίνηση όμως για την ανταπόκριση των αμέτρητων Ελλήνων πολιτών στο κάλεσμα για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας, δε θα μπορούσαμε να μην σταθούμε στο ότι την όλη διαδικασία αποστολής αποφάσισε να επιβλέψει προσωπικά ο Αχαιός Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Ανδρέας Κατσανιώτης.

Θα μπορούσε κάλλιστα να βρίσκεται στο γραφείο του και να έχει εμπεριστατωμένη και άμεση ενημέρωση από την διοίκηση του ΟΛΠΑ και του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών. Αντ’ αυτού όμως διάλεξε να είναι οι ίδιος εκεί από τα χαράματα. Θέλοντας να επιθεωρήσει, να τσεκάρει τα πάντα και με κάθε λεπτομέρεια.

Πράγμα που δεν επιδέχεται πρόσθετου σχολιασμού αφού από μόνο του αναδεικνύει τα ανθρώπινα χαρακτηριστικά του «δικού μας» Υφυπουργού.

ΚΑΤΣΑΝΙΩΤΗΣ 1 1

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top