ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντιδρούν οι καλλιτέχνες για τα νέα μέτρα στη διασκέδαση – «Πάλι εμάς κυνηγούν;»

ΜΑΓΑΖΙΑ
Η δραματική αύξηση των κρουσμάτων και η επικράτηση της μετάλλαξης Όμικρον έφερε νέα μέτρα κατά του κορωνοϊού.

Στο επίκεντρο βρίσκεται η διασκέδαση και από την πρώτη στιγμή δεν έλειψαν οι αντιδράσεις των καλλιτεχνών και των εργαζομένων που καταγγέλλουν ότι ο κλάδος τους επλήγη περισσότερο.

Η εκπομπή T-Live επικοινώνησε με γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες, οι οποίοι εξέφρασαν στην εκπομπή τη λύπη και την αγανάκτηση για τα νέα μέτρα.

«Εύκολο είναι αυτό σαν μέτρο; Πάλι εμάς κυνηγάνε» λέει η Χαρά Βέρρα ενώ από την πλευρά του ο Γιώργος Δασκουλίδης επισημαίνει. «Δεν μπορούν να κάνουν τη ζωή μας πινγκ πονγκ. Είναι ένα αστείο μέτρο για νυχτερινό κέντρο. Δεν καταλαβαίνω τη λογική δεν κολλάμε πριν τις 12 και κολλάμε μετά;».

«Αυτοί οι χώροι έχουν πρόβλημα τα τελευταία 15 χρόνια, αλλά πιο έντονα είναι τα τελευταία δυο τρία χρόνια που υπάρχει καραντίνα» τονίζει ο Μάκης Δημάκης.

«Πλήττεται ο δικός μας ο κλάδος πρωτίστως και πάντοτε. Εμείς την πατάμε πρώτοι. Νομίζω ότι είναι ένα αναγκαίο κακό, όμως. Δηλαδή δεν νομίζω ότι κανένας το θέλει αυτό, ούτε εμείς που έχουμε υποστεί όλη αυτή την οικονομική καταστροφή, τα τελευταία δύο χρόνια» σημείωσε η γνωστή τραγουδίστρια Σαμπρίνα.

You may also like

Comments are closed.