ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Το’ πε και το ‘κανε! Όταν ο Α. Κουνάβης πρωτοείπε στην «Πολιτεία» για πρωτιά ΝΔ στην Αχαΐα…

Facebook
Twitter

Ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αχαϊας ξαναμιλά στην “Πολιτεία” και δηλώνει ότι… Νιώθει περηφάνια που μετά 45 χρόνια ο νομός έγινε «γαλάζιος»

 

του Αχιλλέα Ροδίτη

Στις 27 Ιουνίου 2022, σε συνέντευξη του στην «Πολιτεία», ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Κουνάβης, είχε κάνει για πρώτη φορά δημόσια τη δήλωση για τον στόχο που εξ αρχής είχε θέσει και ήδη συζητούσε με στελέχη της παράταξης και συνεργάτες του.

το τότε πρωτοσέλιδο και δημοσίευμα…:

1 ΚΟΥΝΑΒΗΣ 1 1

1 ΚΟΥΝΑΒΗΣ 2 1

Στόχος που αφορούσε στην πρωτιά της Ν.Δ. στον νομό Αχαΐας. Ένας στόχος, που ακόμα και τότε που τον είχε γνωστοποιήσει μέσω της «Πολιτείας», φάνταζε για πολλούς ως ένα… «άπιαστο» όνειρο. Όχι όμως για τον ίδιο που πίστεψε ότι για πρώτη φορά μετά τη δεκαετία του ’70, ο νομός μπορούσε να… αλλάξει χρώμα στις εκλογές, με την ψήφο των πολιτών του.

Και τελικά, είναι κάτι απ’ το οποίο δεν παρέκκλινε όλο αυτό το διάστημα, όπως όλη η παράταξη. Και το «κάστρο» εν τέλει «έπεσε»! Το πάλαι ποτέ πράσινο «κάστρο» και μετέπειτα «κόκκινο», έγινε τελικά «γαλάζιο», στις 21 Μαΐου 2023.

Ούτε καν έναν χρόνο από τότε, (παρά μόλις έναν μήνα), που ο κ. Κουνάβης το είχε θέσει δημόσια ως στόχο… λέγοντας χαρακτηριστικά στην τότε συνέντευξη του: «Πρωταρχικός σκοπός η ΝΔ να είναι πρώτο κόμμα και στην Αχαΐα».

Με αφορμή αυτό, η «Πολιτεία» μίλησε ξανά με τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Αχαΐας θέτοντας του το προφανές ερώτημα για το «στοίχημα» που τελικά κερδήθηκε: «Πόσο δύσκολος ήταν ο ‘δρόμος’  μέχρι την επίτευξη ενός τέτοιου στόχου»;

1 κουναβης 3 1

 

 «Πολύ καλά το θυμάστε και χαίρομαι γι’ αυτό. Η αλήθεια είναι ότι ήταν ένας στόχος που είχα θέσει προσωπικά όταν ανέλαβα τα καθήκοντα μου, ως πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αχαΐας. Ένας στόχος που επιτεύχθηκε χάρη στις άοκνες προσπάθειες των στελεχών μας, των μελών μας και εθελοντών, φυσικά και με την ολόπλευρη στήριξη της κομματικής μας βάσης.

Σε όλο αυτόν τον κόσμο που μάς οδήγησε στην κορυφή, και στην Αχαΐα, αισθάνομαι την ηθική υποχρέωση να πω από τα βάθη της καρδιάς μου ένα μεγάλο Ευχαριστώ. Αν μη τι άλλο, μάς γεμίζει χαρά, συγκίνηση και περηφάνια, το γεγονός ότι μετά από 45 χρόνια η Νέα Δημοκρατία αναδείχθηκε πρώτη πολιτική δύναμη στο νομό μας».   

 

ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 25Η ΙΟΥΝΙΟΥ

 «Μετά από κάθε στόχο… πάω για τον επόμενο»

Ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ εξήγησε τι συναισθήματα τον γεμίζει αυτή η επιτυχία. Ως Άνθρωπο, ως… Αντώνη Κουνάβη. Όπως επίσης, έδωσε απάντηση και για το τι σημαίνει και συνεπάγεται η επιτυχία για την… επόμενη μέρα του ίδιου…:

1 κουναβης 1 1

«Νομίζω ότι είναι ανθρώπινο να αισθάνομαι μια ηθική ικανοποίηση. Ποιος στη θέση μου δεν θα ήταν ικανοποιημένος; Όμως, από τη φύση μου είμαι αφενός εγκρατής, αφετέρου έχω μάθει στη ζωή μου να βάζω συνεχώς στόχους και να αγωνίζομαι διαρκώς για την επίτευξη τους. Όταν πετυχαίνω ένα στόχο πάω αμέσως για τον επόμενο.

Πάντως, κύριε Ροδίτη, εάν είναι δύσκολο να αναρριχηθείς στην κορυφή, το πιο δύσκολο, το δυσκολότερο είναι να μείνεις σ’ αυτήν. Επομένως, δεν επαναπαύομαι, δεν εφησυχάζω. Με ορίζοντα τις δεύτερες εκλογές, της 25ης Ιουνίου, είμαι σε μια διαρκή εγρήγορση. Και αυτό το πνεύμα της εγρήγορσης και της αγωνιστικότητας, περνάω καθημερινά στα στελέχη μας και στα μέλη μας. Καμία μάχη δεν χαρίζεται, καμία μάχη δεν κερδίζεται, εάν δεν αγωνιστείς».       

 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ:

3 2 e1685339595923

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top