Άντζελα Γκερέκου: Οι «ανεπανάληπτες» φωτογραφίες με τον Βοσκόπουλο

Facebook
Twitter
H 63χρονη ηθοποιός-πολιτικός αναπόλησε τις όμορφες στιγμές που έζησε με τον αείμνηστο τραγουδιστή.

ΗΆντζελα Γκερέκου και ο Τόλης Βοσκόπουλος έζησαν έναν μεγάλο έρωτα όμως η ζωή του χώρισε όταν ο μεγάλος ερμηνευτής έφυγε από τη ζωή τον Ιούλιο του 2021. Η ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της σειράς «Η Γη της Ελιάς» έχει αφιερωθεί στην κόρη τους Μαρία και στην καριέρα της τόσο στην υποκριτική αλλά και στην πολιτική.

To τρυφερό post της Άντζελα Γκερέκου και οι σπάνιες φωτογραφίες με τον Τόλη της

Η ηθοποιός-πολιτικός και ο αείμνηστος τραγουδιστής υπήρξαν παντρεμένοι για σχεδόν 25 χρόνια και ο χαμός του τραγουδιστή άφησε ένα μεγάλο κενό στη ζωή της συζύγου και της κόρης του. Η Άντζελα Γκερέκου δεν ξεχνά ποτέ όλα όσα έζησαν και δημοσιεύει συχνά στα social media κοινά στιγμιότυπα με τον άντρα της ζωής της.

H 63χρονη συνόδευσε την ανάρτησή της με μια μαύρη καρδιά. Το post συγκέντρωσε περισσότερα από 18 χιλιάδες likes και αμέτρητα σχόλια που ανέφεραν πόσο ταιριαστό ζευγάρι υπήρξε η ηθοποιός με τον τραγουδιστή.

Τόσο η Άντζελα Γκερέκου αλλά και η Μαρία Βοσκοπούλου έχουν ενεργή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μαμά και κόρη ποζάρουν συχνά μαζί στον φωτογραφικό φακό, χαρίζοντάς μας υπέροχες εικόνες.

Στις 19 Ιουλίου 2021 ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή. Ο σπουδαίος τραγουδιστής πέθανε από ανακοπή καρδιάς στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν και άφησε πίσω του ένα σπουδαίο έργο. Ο θάνατος του Τόλη Βοσκόπουλου σκόρπισε θλίψη σε όλη τη χώρα και βύθισε στο πένθος τη σύζυγό του Άντζελα Γκερέκου και την κόρη του, Μαρία Βοσκοπούλου.

tolis_voskopoulos.jpg

Η Μαρία Βοσκοπούλου με αφορμή τις 40 ημέρες από τον θάνατο του πατέρα της είχε κάνει μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram. Η νεαρή ηθοποιός είχε δημοσιεύσει μια κοινή φωτογραφία με τον Τόλη Βοσκόπουλο γράφοντας: «Σ’ αγαπώ και μου λείπεις».

Πηγή QUEEN.gr

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top