ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΣΜΟΣ

«Απασφάλισε» ο Μπάιντεν κατά Πούτιν – «Είναι δολοφόνος δικτάτορας»

biden omilia
Σκληρή γλώσσα χρησιμοποιεί ξανά ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, εναντίον του Ρώσου ομολόγου του, Βλαντιμίρ Πούτιν, ενώ διανύουμε την 22η μέρα του πολέμου στην Ουκρανία.

Τις νέες δηλώσεις έκανε ο Τζο Μπάιντεν κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την ημέρα του Αγίου Πατρικίου, τη γιορτή των Ιρλανδών, στο Καπιτώλιο. Πιο συγκεκριμένα, ο Αμερικανός Πρόεδρος -για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα- καταφέρθηκε με «βαριές» κουβέντες εναντίον του προέδρου της Ρωσίας.

Ο Πούτιν είναι «δολοφόνος δικτάτορας, καθαρός κακοποιός που διεξάγει έναν ανήθικο πόλεμο εναντίον τον ανθρώπων της Ουκρανίας», είπε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός πρόεδρος.

Δείτε το βίντεο

Μόλις χθες τον είχε αποκαλέσει «εγκληματία πολέμου», μια ατάκα που δεν είχε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν πρόεδρος των ΗΠΑ, κάτι που προκάλεσε -όπως ήταν αναμενόμενο- την σφοδρή αντίδραση του Κρεμλίνου.

Πιο συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, χαρακτήρισε «απαράδεκτη και ασυγχώρητη ρητορική» τη δήλωση του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν ότι ο Ρώσος ομόλογός του Βλαντίμιρ Πούτιν είναι «εγκληματίας πολέμου».

Δείτε την στιγμή που ο Τζο Μπάιντεν αποκάλεσε «εγκληματία πολέμου» τον Βλαντιμίρ Πούτιν

You may also like

Comments are closed.