ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΑΙΓΙΟ: Τα εσπεριδοειδή αποδείχθηκαν… “ζαρζαβατικά” – Επιτήδειος άρπαξε 18.800 ευρώ από παραγωγό

w20 114753LEMONIATREE
Τα… πορτοκάλια, λεμόνια και μανταρίνια που δήθεν θα αγόραζε ο ενδιαφερόμενος “Κερκυραίος” αποδείχθηκαν απάτη που οδήγησε σε “αφαίμαξη” 18.800 ευρώ από τον τραπεζικό λογαριασμό του Αιγιώτη παραγωγού.

Πρόκειται για ένα ακόμα συμβάν εξαπάτησης μέσω τηλεφώνου. Σύμφωνα με την Αστυνομία ο επιτήδειος επικοινώνησε με τον παραγωγή από την Αιγιάλεια κλείνοντάς του συμφωνία για την αγορά από μέρους του, μεγάλης παρτίδας εσπεριδοειδών.

Στη… χαρά του για τη συμφωνία ο Αιγιώτης παραγωγός πείστηκε να δώσει τον κωδικό του τραπεζικού του λογαριασμού. Υποτίθεται επειδή ο δήθεν αγοραστής αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα με την καταβολή των χρημάτων στον λογαριασμό του παραγωγού.

Από τη στιγμή που πήρε τον κωδικό όμως η μεταφορά χρημάτων έγινε… αντιστρόφως. Από τον λογαριασμό του Αιγιώτη παραγωγού αφαιρέθηκε το ποσό των 18.800 ευρώ.

Φυσικά, έπειτα ο υποτιθέμενος “Κερκυραίους” αγοραστής… ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. Ο παραγωγός απευθύνθηκε στις αστυνομικές αρχές υποβάλλοντας μήνυση κατ’ αγνώστου και διεξάγονται έρευνες.

Πρόκειται για ένα ακόμα περιστατικό απάτης και συστήνεται αυξημένη προσοχή από υποψήφια θύματα. Για ΚΑΝΕΝΑ λόγο δεν πρέπει ποτέ ΚΑΝΕΙΣ να δίνει κωδικούς τραπεζικών λογαριασμών!

You may also like

Comments are closed.