ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

ΠΑΕ Παναχαϊκή: Απέλπιδα προσπάθεια για να αποφύγει το μοιραίο

Facebook
Twitter
Η Παναχαϊκή δεν κατέθεσε -ως όφειλε- την εγγυητική των 150.000 ευρώ έως την Παρασκευή 30 Ιουλίου, αλλά έχει μια ακόμη ευκαιρία κι όλα θα κριθούν στην σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ), που έχει ξεκινήσει από τις 12 το μεσημέρι.

Η ΠΑΕ, δια του νομικού της συμβούλου Χάρη Γρηγορίου, κατέθεσε αίτημα την ίδια μέρα, προς τον πρόεδρο και τα μέλη της επιτροπής, για δεκαήμερη παράταση της προθεσμίας, λόγω αδυναμίας του διοικητικού της ηγέτη Γιώργου Μπάρλου να ανταπεξέλθει στα καθήκοντα του. Τώρα, το αν αυτό γίνει δεκτό ή όχι, είναι κάτι, που θα το αποφασίσουν τα μέλη της εν λόγω επιτροπής. Κι αν αυτό συμβεί, τότε πλέον θα ξεκινήσει εκ νέου ένας ακόμη αγώνας δρόμου, προκειμένου να μαζευτεί το εν λόγω ποσό, έτσι ώστε η Παναχαϊκή να λάβει πιστοποιητικό συμμετοχής για το πρωτάθλημα της Superleague 2.

Αξιώνουν χρήματα οι πρώτοι έξι

Δύσκολο πάντως είναι, ακόμη και αν δοθεί έξτρα χρόνος, να βρεθεί ο επιχειρηματίας που θα βάλει τα 150.000 ευρώ, αφού δεν βρέθηκε μέχρι την Παρασκευή. Άλλωστε, αν κάποιος προχωρήσει στην εν λόγω κίνηση, θα έχει κατά νου να εμπλακεί γενικότερα με την Παναχαϊκή, όμως εδώ αρχίζουν τα ακόμη πιο δύσκολα. Ένα «αγκάθι» που θα προέκυπτε άμεσα είναι οι προσφυγές παικτών και μάλιστα αυτές της σεζόν 2015-16. Παπανικολάου, Ρόκας, Μουκίδης, Γ. Λαμπρόπουλος, Χούσα, Μητρόπουλος αξιώνουν χρήματα, που φτάνουν κοντά τις 100.000 ευρώ, τα οποία μέσω του νομικού τους συμβούλου Γιώργου Παναγόπουλου, επιθυμούν να τα λάβουν εφάπαξ μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας από την κατάθεση της εγγυητικής.

Έπονται κι άλλες προσφυγές

Επιπλέον, έπονται κι άλλες προσφυγές που έχουν τελεσιδικήσει και είναι αυτές των Αραβίδη (135.000 ευρώ), Μπρους (20.000 ευρώ), ενώ ακολουθούν οι Βασίλης Πλιάτσικας και Αλέξανδρος Αποστολόπουλος που επίσης αξιώνουν χρήματα που αγγίζουν ο μεν πρώτος τις 26.000 ευρώ και δε, δεύτερος τις 19.000 ευρώ αντίστοιχα, με το συνολικό ποσό να αγγίζει τις 200.000 ευρώ, χρήματα, που θα πρέπει να δοθούν από όποιον επιθυμεί να εμπλακεί στην ΠΑΕ. Πιθανό δε είναι, να ακολουθήσουν κι άλλες προσφυγές, επίσης από την εποχή Μπάρλου. Τα χρέη γενικά της ΠΑΕ ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο ευρώ. Αν η Παναχαϊκή υποβιβαστεί στη Γ’ Εθνική (το πιθανότερο), τα χρέη «παγώνουν» κι αν ξανανέβει κάποια στιγμή σε επαγγελματική κατηγορία επιστρέφουν κι αυτά. Κάποιοι υποστηρίζουν πως είναι καλύτερα να πέσει η ομάδα στην Γ’ Εθνική και να ξεκινήσει από την αρχή μια υγιή προσπάθεια.

ΠΗΓΗ: Matchnews.gr/Επιμέλεια: Τάσος Αγγελόπουλος

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top