ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Απεργιακή Κινητοποίηση: Στο πλευρό των εργαζομένων ο Δήμος Πατρέων (pics)

Facebook
Twitter
Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Οργανισμών του Δήμου, δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι, συμμετείχαν σήμερα στην μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση και πορεία, που διοργανώθηκε από το Εργατικό Κέντρο της Πάτρας.

Η Δημοτική Αρχή και οι εργαζόμενοι του Δήμου, έδωσαν βροντερό «παρών», συμμετέχοντας μαζικά στην πανελλαδική πανεργατική απεργία και συγκέντρωση, απαιτώντας να μην ψηφιστεί σήμερα το νομοσχέδιο έκτρωμα για τα εργασιακά που βάζει ταφόπλακα σε δικαιώματα και κατακτήσεις ενός αιώνα, που νομιμοποιεί την απλήρωτη δουλειά, καταργεί το 8ωρο και την Κυριακή ως αργία.

Ο Δήμαρχος, στο πλαίσιο της κινητοποίησης, δήλωσε:

«Είμαστε και σήμερα εδώ, παρόντες μαζί με την εργατική τάξη, που αγωνίζεται για να μην καταργηθεί το 8ωρο που κατακτήθηκε με αγώνες και αίμα, να μην καταργηθεί η σταθερή δουλειά με δικαιώματα.

Οι εργαζόμενοι με την δουλειά τους, χτίζουν τη χώρα μας, παράγουν όλο τον πλούτο και είναι αυτοί που πρέπει να τον απολαμβάνουν. Το σύστημα που κάθε μέρα συγκεντρώνει τον πλούτο και όλο και λιγότερα χέρια, με αποτέλεσμα οι εκατομμυριούχοι να γίνονται δισεκατομμυριούχοι, χρειάζεται ανατροπή. Και αυτό μπορούν να το πετύχουν, μόνο οι εργαζόμενοι, ενωμένοι, με τους αγώνες τους.

Και σ’ αυτούς τους αγώνες είμαστε πάντα δίπλα τους. Το αντεργατικό νομοσχέδιο, πρέπει να πάει εκεί που του αξίζει: στα σκουπίδια».

*Η Δημοτική Αρχή, θα συμμετάσχει και στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τετάρτη 16 Ιουνίου, στις 7 το απόγευμα, στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας.

DSC 5909 DSC 5986 DSC 6123 DSC 6206

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top