ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Απεσταλμένος του θεού» δήλωσε ο άνδρας που έπεσε με το αυτοκίνητο του σε εμπορικό κέντρο

280275205 1034914240794411 351032730876520544 n
Ένας άνδρας έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και κάτω από άγνωστες συνθήκες, και αφού διήνυσε μια τρελή πορεία, κατέληξε στην είσοδο ενός καταστήματος στο Αιγάλεω.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας έχει συλληφθεί, ενώ ευτυχώς, δεν υπάρχουν τραυματίες. Κρατείται στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω, ενώ φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Μάλιστα, φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς «απεσταλμένος του Θεού».

Σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται η ΕΡΤ, όλα συνέβησαν, επειδή ο άνδρας παρενοχλούσε κοπέλα χτυπώντας το αυτοκίνητό της με το δικό του από το ύψος της Θηβών μέχρι και το εμπορικό κέντρο.

Κατά τις ίδιες πρώτες μαρτυρίες, στόχος του οδηγού ήταν, να χτυπήσει με το αυτοκίνητό του την κοπέλα, η οποία στην προσπάθειά της να ξεφύγει, στάθμευσε το όχημά της στο εμπορικό κέντρο, που βρίσκονται επί τους Λεωφόρου Κηφισού και έτρεξε στο εσωτερικό του πολυκαταστήματος.

«Ήμασταν πάνω στο κατάστημα. Ακούσαμε τον θόρυβο του αυτοκινήτου όταν προσέκρουσε στον τοίχο. Στη συνέχεια υπήρξε άμεση εκκένωση του εμπορικού και πολύ γρήγορα ήρθε η Αστυνομία», αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού στο Αιγάλεω.

Εκπρόσωπος της διαχείρισης του εμπορικού κέντρου, ανέφερε στη συνέχεια: «Είχαμε ένα περιστατικό με ένα αυτοκίνητο που πέρασε στον εσωτερικό χώρο του εμπορικού κέντρου. Ευτυχώς είχαμε μόνο υλικές ζημιές. Η ασφάλεια κινητοποιήθηκε άμεσα και εκκενώθηκε το συγκρότημα από επισκέπτεςπελάτες και εργαζομένους».

You may also like

Comments are closed.