ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Απέβαλε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Facebook
Twitter
Τον περασμένο μήνα, η τραγουδίστρια Μπρίτνεϊ Σπίαρς ανακοίνωσε μέσα από την σελίδα της στο Instagram πως είναι έγκυος και περιμένει το τρίτο της παιδί με τον αρραβωνιαστικό της, Σαμ Ασγκάρι. 
Η είδηση αυτή ήρθε μετά την δικαστική δικαίωση της ποπ σταρ που την απελευθέρωσε από την κηδεμονία που της είχε επιβληθεί από τον πατέρα της, Τζέιμς Σπίαρς, τα τελευταία 13 χρόνια. Μια κηδεμονία που, μεταξύ άλλων, της απαγόρευε να παντρευτεί αλλά και να αποκτήσει παιδιά, μιας και της επιβαλλόταν αντισύλληψη παρά τη θέλησή της. 

Έναν περίπου μήνα όμως μετά από το νέο της εγκυμοσύνης της, η Σπίαρς ανακοίνωσε και πάλι μέσα από το Instagram πως απέβαλε.

Η τραγουδίστρια έγραψε συγκεκριμένα σε σχετική δημοσίευσή της, που συνυπογράφει με τον σύντροφό της: «Με μεγάλη στενοχώρια πρέπει να ανακοινώσουμε πως χάσαμε το μωρό μας νωρίς στην εγκυμοσύνη».

Στη συνέχεια του post διαβάζουμε: «Αυτή είναι μια ολέθρια στιγμή για κάθε γονιό. Ίσως θα έπρεπε να περιμένουμε και να ανακοινώσουμε την εγκυμοσύνη αργότερα, αλλά ήμασταν πολύ ενθουσιασμένοι να μοιραστούμε τα καλά νέα.
Η αγάπη του ενός για τον άλλο είναι η δύναμή μας. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να διευρύνουμε την οικογένειά μας. Είμαστε ευγνώμονες για την στήριξή σας. Ζητάμε ευγενικά ιδιωτικότητα αυτή την δύσκολη στιγμή».
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top