Ένα αδιανόητο και μακάβριο λάθος σημειώθηκε στον αέρα της πρωινής εκπομπής «Συνδέσεις» της ΕΡΤ, κατά τη διάρκεια της καθημερινής στήλης του «Σαν σήμερα».
Η δημόσια τηλεόραση φαίνεται πως αγνόησε πλήρως τον θάνατο του παλαίμαχου διεθνή αμυντικού της Ξάνθης και του Ολυμπιακού, Παρασκευά Άντζα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Μάιο (25/5/2026) σε ηλικία μόλις 49 ετών, και προχώρησε σε… τηλεοπτικές ευχές για τα γενέθλιά του.
Το λάθος super και η αμήχανη προσπάθεια διόρθωσης
Με αφορμή τη συμπλήρωση των γενεθλίων του (γεννημένος στις 18 Αυγούστου 1976), προβλήθηκε στην οθόνη φωτογραφία του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή, συνοδευόμενη από το γραφικό (super): «Γίνεται 50 ετών ο Παρασκευάς Άντζας».
Αντιλαμβανόμενος το τεράστιο ατόπημα στον τηλεοπτικό αέρα, ο παρουσιαστής της εκπομπής, Αλέξανδρος Μόρντουuntak, επιχείρησε εμφανώς αμήχανος να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, αναφέροντας ότι η φωτογραφία του εκλιπόντος «θα έπρεπε να είχε μπει σε ασπρόμαυρο φόντο».
Ωστόσο, το γεγονός ότι το super ευχόταν κανονικά για τα 50ά γενέθλια ενός ανθρώπου που έχει φύγει από τη ζωή πριν από τρεις μήνες, προκάλεσε αλγεινή εντύπωση και σφοδρές αντιδράσεις για την προχειρότητα του τηλεοπτικού ρεπορτάζ.
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης


