ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτη ταλαιπωρία για δεκάδες επιβάτες στην Κυλλήνη

killini limani
Απίστευτη ταλαιπωρία, για αρκετούς επιβάτες που είχαν την ατυχία να ταξιδέψουν χθες το βράδυ με το δρομολόγιο από την Κυλλήνη για Κεφαλλονιά.

Συγκεκριμένα, λόγω της ακύρωσης του βραδινού δρομολογίου για τον Πόρο στις 21.15 έμειναν κυριολεκτικά αβοήθητοι στο λιμάνι της Κυλλήνης.
Η αγανάκτηση για την εταιρία είναι μεγάλη διότι, όπως μας μετέφεραν χαρακτηριστικά η Levante Ferries δεν τους ενημέρωσε έγκαιρα και είχαν ήδη ξεκινήσει από Αθήνα, ενώ όπως καταγγέλλουν το Λιμεναρχείο της Κυλλήνης δεν είχε δώσει κανένα απαγορευτικό.
Η ταλαιπωρία ήταν ακόμη μεγαλύτερη λόγω της έντονης βροχόπτωσης και του κρύου στην περιοχή καθώς ήταν αναγκασμένοι να ψάχνουν, μέσα στη νύχτα, ένα δωμάτιο να διανυκτερεύσουν.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, στις 8 το βράδυ του Σαββάτου (29.01.2022), τέθηκε σε ισχύ απαγορευτικό απόπλου στις ακτοπλοϊκές γραμμές Ζακύνθου – Κυλλήνης και Πόρου – Κυλλήνης, λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στο Ιόνιο.
Σύμφωνα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία Levante Ferries, που καλύπτει τα δύο νησιά, τα δρομολόγια από Κυλλήνη προς Πόρο στις 21:15, από Πόρο προς Κυλλήνη στις 19:00, από Κυλλήνη προς Ζάκυνθο στις 20:30 και από Ζάκυνθο για Κυλλήνη 18:30, ακυρώθηκαν.

You may also like

Comments are closed.