ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙΝΩΝΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο: Κάποιοι το χάφτουν κανονικά – Επιστολές “μαμούθ” για δήθεν κληρονομιές

ΑΠΑΤΗ
Συνεχίζουν να στέλνονται μέχρι και σήμερα επιστολές για δήθεν κληρονομιές «μαμούθ». Τελευταίο περιστατικό συνέβη στην Πάτρα.

Οι ανυποψίαστοι παραλήπτες χαίρονται διαβάζοντας για τα αμύθητα ποσά που κληρονομούν από κάποιο ξεχασμένο μακρινό συγγενικό τους πρόσωπο στο εξωτερικό και πολλοί εξ αυτών δεν καταλαβαίνουν ότι πρόκειται για καλοστημένη απάτη και γι’ αυτό σκέπτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να μπουν στη διαδικασία κατάθεσης κάποιων χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό για τα υποτιθέμενα έξοδα του «ανοίγματος» της κληρονομιάς.

Άλλωστε εκεί ποντάρουν οι επιτήδειοι, περιμένοντας να βάλουν χρήμα στην τσέπη. Τους λένε δηλαδή ότι… κληρονόμησες τόσα, αλλά για να τα πάρεις πρέπει να καταθέσεις τόσα για τα δικηγορικά και άλλα έξοδα για να «ανοίξει» η διαθήκη.

Η Αστυνομία έχει πολλάκις προειδοποιήσει για τέτοιου είδους απάτες. Δυστυχώς όμως οι απατεώνες… πάντα βρίσκουν τον τρόπο!

Κωνσταντίνος Φλαμής

You may also like

Comments are closed.

ballos ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακάθεκτος ο «Μπάλλος»: Στο επίκεντρό του βρέθηκε η Αττική – «Σφυροκοπά» νότια Εύβοια, Κέρκυρα, Ιθάκη – Πού θα συνεχιστεί η κακοκαιρία

Στη δίνη των πρωτοφανών καταιγίδων του «Μπάλλου» βρίσκεται η χώρα, θρηνώντας έναν νεκρό, τον 69χρονο βοσκό στην Εύβοια, ...