ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Απίστευτο σκηνικό στον Άραξο – Ένστολοι της αεροπορίας κάνουν το… φανάρι γιατί δεν λειτουργεί η μπάρα

Facebook
Twitter
araxos

Στρατιωτικοί του Αράξου κάνουν… τον τροχονόμο στο πολιτικό αεροδρόμιο! Απίστευτο και όμως αληθινό! Ενδεικτική η αποκάλυψη της «Πολιτείας» που συνοδεύεται με φωτογραφικά ντοκουμέντα.

Όταν προσγειώνεται κάποιο αεροπλάνο (συνήθως τσάρτερ) στο πολιτικό αεροδρόμιο, θα πρέπει να κατεβαίνουν μπάρες ώστε να μην γίνεται κυκλοφορία οχημάτων στον δρόμο για τον κίνδυνο ατυχήματος. Μόνο που οι μπάρες έχουν χαλάσει εδώ και πολλούς μήνες και κανείς δεν έχει φροντίσει να διορθώσει την βλάβη.

Αποτέλεσμα; Η Πολεμική Αεροπορία στέλνει κάθε φορά που γίνεται πτήση ή προσγείωση στο πολιτικό αεροδρόμιο, ένα αυτοκίνητο (follow me) για να αποκλείει τον δρόμο μέχρι να προσγειωθεί ή να απογειωθεί το αεροσκάφος και να μην γίνει ατύχημα.

εικόνα_Viber_2024-05-28_16-11-43-735

Αν υπολογίσουμε ότι η βλάβη συνέβη το καλοκαίρι του 2023 και ότι τους καλοκαιρινούς μήνες οι πτήσεις τσάρτερ στο πολιτικό αεροδρόμιο του Αράξου μπορεί και να είναι… 15 ημερησίως, καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει. Έχει συμβεί δε να προσγειώνεται F16 στο πολεμικό αεροδρόμιο και κάποιοι της αεροπορίας… να κάνουν «το φανάρι» στον δρόμο για το πολιτικό αεροδρόμιο.

Είναι προφανές ότι η συγκεκριμένη κατάσταση δεν ταιριάζει σε αεροδρόμιο. Και θα πρέπει άμεσα κάποιοι να παρέμβουν για να διορθωθεί. Γιατί δεν είναι δυνατόν στην Ελλάδα του 2024 κάποιοι ένστολοι να κάνουν το φανάρι, επειδή δεν λειτουργεί μία μπάρα!

εικόνα_Viber_2024-05-28_16-11-43-790

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top